Menu

Specialist in online boekhouden

  • Ongekend efficiënt
  • Persoonlijke support
  • Vaste lage prijs
BEKIJK FUNCTIONALITEITEN

Waarom Minox?

Minox maakt boekhoudsoftware waar je blij van wordt. Dat is onze missie – al meer dan 35 jaar. Wij luisteren en gaan de dialoog aan, waardoor we samen tot de beste oplossing komen.

Onze software is eenvoudig van opzet en heeft slimme eigenschappen waardoor je niet alleen snel kunt boeken, maar ook direct kunt corrigeren. Online boekhouden zorgt ervoor dat jij ongehinderd kunt doorgroeien met je onderneming of accountantskantoor.

We dagen onszelf continu uit om de software nog makkelijker, beter en efficiënter te maken. Voor zowel de accountant, de boekhouder en de ondernemer. Door innovatiesessies en persoonlijke support zorgen we ervoor dat de software blijvend aansluit op jouw wensen!

Bekijk de voordelen van Minox voor...

ZZP MKB ACCOUNTANTS

Enkele functionaliteiten

Boekingsrobot

De zelflerende robot creëert voor jou de journaalposten....

Facturatie

Mobiel factureren voor iedere ondernemer (komt 2020)...

Bizcuit

De mobiele app van Minox speciaal voor ondernemers...
BEKIJK ALLE FUNCTIONALITEITEN

Minox cijfers:

268247
Documenten

In de afgelopen maand hebben onze gebruikers 268.247 documenten in hun boekhouding verwerkt. Door de geautomatiseerde verwerking is de kwaliteit van de administratie optimaal en boek je dagelijks veel tijdswinst.

10
Support

Software adviesorganisatie Appwiki beoordeelt onze support met een 10! Deze premium support is standaard inbegrepen in alle abonnementen, zodat je altijd direct antwoord krijgt op je vragen.

643
Connected Accountants

Door ons landelijke netwerk van aangesloten accountants is er altijd een Minox accountant bij jou in de buurt. Deze financiële experts ontzorgen je en voorzien je van het juiste advies.

45
Koppelingen

Koppel eenvoudig jouw administratie met je webwinkel, kassasysteem of HR-systeem. Minox bevat daarnaast specialistische oplossingen voor bijvoorbeeld debiteurenbeheer, kredietverlening en CRM.