De automatische bankenkoppeling is live! Minox integreert Bizcuit.

De automatische bankenkoppeling is live! Minox integreert Bizcuit.

Het is zover! De automatische bankenkoppeling is voor álle Minox Online gebruikers beschikbaar.* We stellen je graag voor aan Bizcuit: de automatische bankenkoppeling van Minox Online.

Bizcuit

Hoe werkt Bizcuit?
Voorheen was het al mogelijk om bestanden van je Internetbankieren omgeving in Minox Online te uploaden. Met Bizcuit automatiseer je de verwerking van deze bank afschriften. De bankmutaties komen automatisch in je administratie terecht zónder het handmatig uploaden van bestanden. Zo heb je altijd een bijgewerkte boekhouding. Bekijk de video over Verwerking Bankmutaties voor meer informatie. Daarnaast is het mogelijk om betalingen te accorderen en via Scan & Pay rechtstreeks vanuit Bizcuit betalingen te doen.

In de nabije toekomst maakt Bizcuit het ook mogelijk je incasso’s rechtstreeks vanuit Minox Online via de Bizcuit app te doen. Een primeur in Nederland! Deze integratie gaat verder dan bestaande bankkoppelingen en maakt het mogelijk om, direct vanuit Minox Online, betaal- en incasso-opdrachten te doen. Je doet dit helemaal zonder tussenkomst van internetbankieren.

Voor de koppeling tussen je bedrijf, je bank en Bizcuit werken we samen met betalingsinstelling OneLinQ. Om de bankenkoppeling in werking te stellen machtig je OneLinQ bij je bank. Als het machtigingsproces is afgerond, is de volmacht operationeel en kun je aan de slag met Bizcuit.

Hoe kan ik Bizcuit aanvragen?
Bizcuit kan eenvoudig rechtstreeks vanuit Minox Online worden aangevraagd.

  1. Log in in Minox Online.
  2. Ga naar Onderhoud > Koppelingen > Bankenkoppeling.
  3. Vul het registratieformulier in.

Het machtigingsproces wat volgt, verschilt per bank.

Wat zijn de kosten?
Minox biedt Bizcuit nu tijdelijk gratis aan bij alle licenties van Minox Online. Voor de koppeling met de banken, betaal je aansluitkosten.

Heb je een vraag over Bizcuit?
We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.
Liever persoonlijk je vraag stellen? Neem dan contact met ons op.

Algemene voorwaarden
Lees de algemene voorwaarden van Bizcuit.

*Gebruikers met enkel de Factureringsmodule kunnen geen bankmutaties verwerken. Stap over naar MinoxConnect, voor maar 15 euro per maand en maak gebruik van de bankenkoppeling!