Minox

Menu

Bizcuit in de finale van de ICT Accountancy Award 2017

10 - 11 - 2017

Bizcuit in de finale ICT Accountancy Award 2017

 

Minox biedt een unieke en innovatieve totaaloplossing voor de finance professional, waarin ruim 30 jaar aan ervaring, passie en innovatie bij elkaar komt. De Bizcuit ondernemersapp is de meest recente innovatie en stond onlangs in de finale van de ICT Accountancy Award 2017.

 

Frictieloos betaalproces

De Bizcuit app is ontwikkeld om frictie in het betaalproces weg te nemen. We zagen dat ondernemers meestal betalen door factuurbedragen over te nemen in internetbankieren. Efficiënter is het gebruik van een boekhoudpakket met een bankenkoppeling, waarbij de betaalbatch automatisch wordt verstuurd naar internetbankieren. Vaak zet de boekhouder zo’n betaalbatch klaar en stuurt een mail naar de degene die de betalingen moet goedkeuren, waarna diegene in internetbankieren de goedkeuring moet doen. Maar in internetbankieren kan je niet mobiel betaalbatches goedkeuren, heb je een e-reader en pinpas nodig (onhandig en heb je niet altijd bij je), en zijn onderliggende facturen niet in te zien (dus weet je vaak niet precies waarvoor je betaalt). Ook kan je een betaalbatch alleen in zijn geheel goed- of afkeuren en dus geen betalingen uit een batch verwijderen. Ook niet handig is dat de processen en portals per bank verschillend zijn. Dit alles hebben wij ondervangen met de vernieuwende en innovatieve Bizcuit app!

 

Betaalbatch in-app goedkeuring

Betaalbatches kunnen in de app mobiel worden goedgekeurd (via laptop of desktop kan ook), degene die moet goedkeuren krijgt automatisch bericht als er een batch klaar staat, betalingen kunnen uit de batch worden verwijderd, en de onderliggende facturen zijn ook binnenkort in te zien. Goedkeuren gaat middels vingerafdruk. De administratie in Minox wordt automatisch bijgewerkt, uiteraard rekening houdend met eventueel verwijderde betalingen. Bizcuit en de bankenkoppelingen zijn beschikbaar voor rekeningen bij Rabo, ING, ABN en Deutsche Bank. Snel, makkelijk en veilig. Betalen met je vingerafdruk. Administratie automatisch op orde. Nooit meer klieren in internet bankieren!

Minox levert op deze manier een hyper-efficiënte accounting oplossing in combinatie met een vernieuwende business app waarin de komende tijd nog veel meer functionaliteiten opgenomen zullen worden.

 

PSD2 ready

De Bizcuit app is volledig ‘PSD2 ready’ en loopt daarmee voorop op de nieuwe wetgeving die vanaf 2018 van kracht wordt (zie bijvoorbeeld deze website). PSD2 stelt zeer hoge eisen aan de beveiliging van betaaloplossingen, welke vanaf het begin zijn meegenomen in het ontwerp van de Bizcuit app. Daarnaast wordt gebruikt gemaakt van innovatieve oplossingen zoals online persoonsidentificatie via iDIN (zie deze website) en de door onszelf ontwikkelde ‘KvK Tekenbevoegde(n) Zoeker’. Bizcuit integreert met banken via hun zakelijke infrastructuur (itt de internetbankieren infrastructuur), waardoor er mogelijkheden beschikbaar zijn die normaal gesproken alleen door grootzakelijke klanten uit bijvoorbeeld de telecom, energie of verzekeraarsbranche. Dit maakt dat Bizcuit op een unieke manier een frictieloos betaalproces mogelijk maakt, zonder internetbankieren. Dit wordt door geen enkele andere accounting oplossing geboden.

Of je nu een kleine ondernemer bent die samenwerkt met zijn accountant of een accountantskantoor die zijn klanten ondersteunt met Minox, de Bizcuit app is beschikbaar om het betaalproces efficiënter te laten verlopen. De Bizcuit app is een natuurlijke aanvulling op de ‘robotic accounting oplossingen’ die reeds beschikbaar zijn voor het MKB, zoals bijvoorbeeld de bankenkoppelingen, Scan & Herken, UBL factureren en Factuurconnectie.

bekijk hier onze presentatie

Voor meer informatie zie ons YouTube Bizcuit Business Connected kanaal