Écht betalen vanuit
jouw boekhouding!

Minox integreert bankenkoppeling Bizcuit

minox-online-vanaf-15-euro-per-maand

Wie is Minox?

Minox maakt sinds 1983 boekhoudsoftware waar je blij van wordt. Wij ontwikkelen onze software namelijk samen met jou. Met andere woorden: Minox luistert en gaat de dialoog aan met jou, om zo tot de beste oplossing te komen. Onze software is eenvoudig van opzet en heeft slimme eigenschappen waardoor je niet alleen snel kunt boeken, maar ook eenvoudig kunt corrigeren. Ons platform maakt het mogelijk doordacht maatwerk te leveren.

Ontdek hoe Bizcuit werkt

Hoe werkt Bizcuit?

Bizcuit is een bankenkoppeling die je gehele betalingsproces automatiseert. Met Bizcuit in Minox Online automatiseer je de verwerking van de bankafschriften en kan je alle betalingen en incasso’s rechtstreeks vanuit Minox Online via de Bizcuit app doen. In drie eenvoudige stappen wordt met deze bankenkoppeling je factuur geboekt, geaccordeerd en direct betaald vanuit je administratie.

1
Ontvangen

Met één druk op de knop staan al je banktransacties in Minox Online en zijn je boekingsvoorstellen aangemaakt.

Ontvangen
2
Accorderen

In de Bizcuit app kun je altijd en overal je opdrachten voor de bank accorderen.

Accorderen
3
Direct betalen en incasseren

Je kunt al je betalingen en incasso’s zelf aanmaken, dit alles zonder in te loggen bij je bank, maar wel met alle zekerheden zoals je die van ons gewend bent.

Direct betalen en incasseren

Bizcuit heeft ook een app!

Met de Bizcuit app kun je wanneer jij dat wilt, alle betalingen en incasso’s super gemakkelijk accorderen. Op je telefoon heb je een helder overzicht van je bankkoppelingen met alle gangbare banken in Nederland: ABN Amro, Rabobank, ING en Deutsche bank.

Zo is aan elke betaling een inkoopfactuur gekoppeld, die je eenvoudig kunt raadplegen, waar en wanneer je dat wil. Goedkeuren en verwijderen is met één beweging gedaan, swipe naar links of naar rechts en je bent klaar.

Minox Banken Logos PlingIt app ABN-AMRO ING Rabobank Deutsche Bank

Bizcuit heeft ook een app!

Welke Minox Online abonnement past bij jou?

Bankenkoppeling Bizcuit is beschikbaar in Minox Online. Bekijk onze producten en ontdek welk Minox Online abonnement bij jou past!

Bekijk onze producten

Minox staat voor je klaar

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op
onder nummer: 085 064 60 30 of mail naar: info@minox.nl

Minox-Staat-voor-u-klaar