Écht betalen vanuit
jouw boekhouding!

Rabobank en bunq geïntegreerd
in Minox en in de Bizcuit app.

Andere Nederlandse banken volgen in de loop van 2019.

minox-online-vanaf-15-euro-per-maand

Wie is Minox?

Minox maakt sinds 1983 boekhoudsoftware waar je blij van wordt. Wij ontwikkelen onze software namelijk samen met jou. Met andere woorden: Minox luistert en gaat de dialoog aan met jou, om zo tot de beste oplossing te komen. Onze software is eenvoudig van opzet en heeft slimme eigenschappen waardoor je niet alleen snel kunt boeken, maar ook eenvoudig kunt corrigeren. Ons platform maakt het mogelijk doordacht maatwerk te leveren.

Ontdek hoe Bizcuit werkt

Hoe werkt Bizcuit?

Bizcuit is een mobiele app waarmee je het hele proces van factuur tot en met betaling automatiseert. Banktransacties worden automatisch verwerkt in de administratie. Bizcuit is nu tijdelijk gratis bij Minox Online.

Met Bizcuit automatiseer je de verwerking van de bankafschriften en kan je alle betalingen rechtstreeks vanuit Minox Online via de Bizcuit app doen. In drie eenvoudige stappen wordt met deze bankenkoppeling je factuur geboekt, goedgekeurd en direct betaald vanuit je administratie.

1
Ontvangen

Met één druk op de knop staan al je banktransacties in Minox Online en zijn je boekingsvoorstellen aangemaakt.

Ontvangen
2
Goedkeuren

In de Bizcuit app kun je altijd en overal betalingsopdrachten voor de bank goedkeuren.

Goedkeuren
3
Direct betalen en incasseren

Je kunt al je betalingen en incasso’s zelf aanmaken, dit alles zonder in te loggen bij je bank, maar wel met alle zekerheden zoals je die van ons gewend bent.

Direct betalen en incasseren

Bizcuit heeft ook een app!

Met de Bizcuit app kun je wanneer jij dat wilt, alle betalingen en incasso’s gemakkelijk goedkeuren. Op je telefoon heb je een helder overzicht van je bankkoppelingen met Rabobank en bunq. Andere Nederlandse banken volgen in het loop van 2019.

Zo is aan elke betaling een inkoopfactuur gekoppeld, die je eenvoudig kunt raadplegen, waar en wanneer je dat wil. Goedkeuren of verwijderen is met één beweging gedaan, swipe naar links of naar rechts en je bent klaar.

 

Bizcuit heeft ook een app!

Welk Minox Online abonnement past bij jou?

Bankenkoppeling Bizcuit is beschikbaar in Minox Online. Bekijk onze producten en ontdek welk Minox Online abonnement bij jou past!

Bekijk onze producten

Minox staat voor je klaar

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op
onder nummer: 085 064 60 30 of mail naar: info@minox.nl

Minox-Staat-voor-u-klaar