Werk jij al met Scan & Herken?

Werk jij al met Scan & Herken?
03 - 8 - 2018


De tijd van het handmatig intoetsen van de facturen is voorbij. Scan en Herken maakt het mogelijk om facturen in te lezen in je administratie zonder deze zelf in te typen.  De mogelijkheid binnen ons boekhoudprogramma heeft automatische herkenning nabij 100% en onderschept dubbele facturen en spookfacturen. Met Scan & Herken automatiseer je jouw boekhouding en bespaart je daarmee veel tijd.

Hoe werkt het?

Van de factuur maak je met je mobiel een foto of met een scanner een PDF-bestand. Dit bestand stuur je per e-mail naar je persoonlijke Minox e-mailadres. Facturen die je per mail van je leverancier ontvangt (in PDF-, PNG- of JPEG-formaat), kunt je zelfs direct (laten) doorsturen naar dit persoonlijke e-mailadres. Minox zorgt er vervolgens voor dat de factuur automatisch geboekt wordt.

Indien je een elektronische factuur ontvangt van je leverancier (in UBL-formaat), dan kun je deze rechtstreeks inlezen in Minox Online. Een handige kleurindicatie (stoplichtsysteem) laat snel zien of de factuur juist is om verwerkt te mogen worden. Dit systeem is zelflerend en zal na verloop van tijd steeds perfecter en sneller werken. Daarbij werken we met premium Scan & Herken service Go2UBL, dit houdt in dat machine-learning technieken voor het herkennen van facturen en bonnetjes wordt gecombineerd met geautomatiseerde kwaliteitscontroles waarop supervisie wordt toegepast. Hierdoor vindt zelfs bij bonnetjes nagenoeg 100% volledige herkenning plaats en leert het systeem automatisch van eerdere fouten.

Minox gaat zelfs een stapje verder met de functie Factuurconnectie. Dit maakt het inscannen en e-mailen van je in niet meer nodig. De facturen van leveranciers zoals Bol.com, KPN en Ziggo komen automatisch in je boekhouding terecht. Met deze slimme software bespaar je veel tijd en voorkom je fouten.

Lees hier de 7 tips om ongekend efficiënt te werken in Minox Online.

Kijk onze webinar over Scan & Herken terug!

 

 

Ook interessant