Minox

Menu

Met Bulkscan & Splitscreen nog efficiënter boeken!

04 - 9 - 2017

Combineer Bulkscan en Splitscreen

De factuur naast het boekingsvoorstel in het scherm? Snel boeken, uitsplitsen, controleren en corrigeren zonder muis? PDF’s met daarin meerdere facturen eenvoudig splitsen? Zelf de inkoopfacturen verwerken, zonder wachten en zonder kosten per factuur?

Dit kan allemaal met Bulkscan in combinatie met Splitscreen Boeken. Beide functionaliteiten zijn gelanceerd in de laatste Minox Online release.

Bulkscan

Steeds meer ondernemers en accountants willen een volledig digitale administratie. Dit betekent bijvoorbeeld dat alle facturen digitaal in je administratie beschikbaar zijn. Met Scan & Herken/UBL was dit al mogelijk. Met Bulkscan is het nu ook mogelijk om een stapel facturen in een keer door de scanner te halen. Upload vervolgens de bulk PDF via de knop “Inlezen Bulk” in het Scan & Herken/UBL scherm. Daarna kan je eenvoudig de facturen splitsen en insturen, met of zonder gebruik van de Scan & Herken service. Dit werkt in 5 stappen:

  1. Je scant in één keer een stapel facturen naar één bulk PDF
  2. Je importeert de bulk PDF met de knop “Inlezen Bulk”
    (nieuw in het Scan & Herk / UBL scherm)
  3. Je splitst de bulk PDF door op de eerste pagina van elke factuur te klikken
  4. Je kiest of je de Scan & Herken service wel of niet wilt gebruiken
    (indien de service niet wordt gebruikt geef je een ‘voorstel boekingsdatum’ aan voor alle facturen, welke in het boekingsvoorstel per factuur nog is aan te passen)
  5. Je stuurt de facturen in met een druk op de knop

De Scan & Herken service wel of niet gebruiken, de keuze is aan jou

Gebruik je de Scan & Herken service, dan ontvangt je het boekingsvoorstel zoals je van ons gewend bent, in de meeste gevallen binnen 2 uur en met een herkenningsgraad van ruim 97%. Je betaalt hiervoor 35 cent per factuur.

Gebruik je de Scan & Herken service niet, dan komen de facturen binnen een paar minuten beschikbaar in het Scan & Herken scherm. Middels Splitscreen Boeken (zie hierboven) boek je vervolgens zelf de facturen. Je heeft dan geen kosten per factuur. De PDF wordt automatisch gekoppeld in de administratie.

Splitscreen Boeken

Met Splitscreen Boeken zie je direct tijdens het boeken de factuur naast het boekingsvoorstel in het scherm. Splitscreen Boeken is zo geoptimaliseerd dat je voor het boeken van de meest voorkomende boekingen geen muis meer nodig hebt. Zo kun je met het toetsenbord snel je facturen digitaal verwerken. Met de sneltoets F8 (Volgende) of F7 (Vorige) kan je gemakkelijk facturen langslopen zodat je heel efficiënt de boekingen kunt controleren en waar nodig kunt aanpassen. Zo kun je efficiënt boekingen uitsplitsen, controleren en corrigeren.

Wil je een impressie van wat er mogelijk is, kijk dan naar deze video.