Minox

Menu

Financiële processen automatiseren

13 - 6 - 2018

Alleen voor grote bedrijven?

Zeker niet. Ook voor het MKB zijn er volop mogelijkheden om processen te automatiseren! Met boekhoudpakket Minox automatiseer je eenvoudig inkoop, verkoop, bank, afschrijvingen en de BTW aangifte. Met de nieuwe uitgebreide versie Minox ERP ook inkoop- en verkooporders, logistiek en voorraad.

 

Met de gekoppelde gratis app Bizcuit zie je in een oogopslag al je bankinformatie, scan je bonnen/facturen en betaal je facturen, en betaal je ingescande facturen direct of in een betaalrun vanuit de administratie.

 

Koppel je ook je webshop, kassasysteem, urenadministratie, salarispakket en/of rapportage- en fiscale software, dan zit het wel goed met je automatisering!

 

Je werkt in de cloud samen met je accountant, waarbij je het werk verdeelt zoals jij dat wilt. Minox is er voor het MKB, van ZZP’er tot groothandel, van een klein administratiekantoor tot landelijke accountantskantoren. Door de veel hogere efficiëntie zijn die kosten al snel terugverdiend. Daar komt bij dat je door actuelere cijfers veel minder uitzoekwerk hebt en veel meer inzicht krijgt in hoe je bedrijf er voor staat.

 

Heb je interesse, of ken je iemand die hiermee goed geholpen zou zijn? Stuur dan een berichtje met je contactgegevens naar verkoop@minox.nl

 


Door Hessel Kuik

Hessel is CEO en eigenaar van fintechs Minox en Bizcuit. Minox biedt een online platform voor administratieve processen en ERP. Bizcuit (‘biz kit’) biedt ondernemers een app waarmee ze geheel digitaal kunnen werken. Bijvoorbeeld alle bankrekeningen bij verschillende banken inzien, facturen direct betalen en boeken, bonnen scannen en documenten beheren. Hessel is expert op het domein van de nieuwe Europe’s betaalwet PSD2, payments, accounting en ERP. Hij spreekt regelmatig op congressen en expo’s. Zijn passie is complexiteit en inefficiëntie oplossen door innovatie. Hessel is vader van twee dochters en heeft eveneens een passie voor mountainbiken, snowboarden en zeilen.

Volg Hessel op Linkedin