Minox

Menu

Minox Online ontvangt keurmerk Betrouwbaar Boekhouden

20-10-2020

Minox ontvangt keurmerk

Minox Online heeft op 1 oktober 2020 het keurmerk Betrouwbaar Boekhouden ontvangen. Minox Online is positief beoordeeld door Onderzoeksbureau GBNED. Hiervoor is het boekhoudpakket in detail op de testbank gelegd door onderzoeker Gerard Bottemanne. Aan de hand van een, met name functioneel, normenkader is de software professioneel beoordeeld. Het resultaat hiervan was een onderscheidend goede score.

Samenvatting van het rapport:

“Minox Online is volgens de leverancier ontwikkeld voor ondernemers én voor accountants. Dat laatste hebben we zelf kunnen constateren door de aanwezigheid van een uitgebreid accountancy dashboard dat inzicht geeft in de aanwezige administraties met onder meer de werkvoorraad en het kunnen filteren op medewerker en status van de administratie. Volgens ons kunnen ook ondernemer die zelf wat administratief onderlegd zijn prima met het pakket uit de voeten.

Keurmerk

Minox Online is akkoord bevonden op alle onderdelen uit het gebruikte normenkader en mag daardoor het “Keurmerk Betrouwbaar boekhouden” voeren, overeenkomstig de voorwaarden die daarvoor zijn gesteld in het normenkader.

Keurmerk

Onderzoeksbureau GBNED: “Akkoord op alle normen keurmerk Betrouwbaar Boekhouden.”

Meer informatie

Meer informatie over het keurmerk Betrouwbaar Boekhouden is te vinden op de website www.betrouwbaarboekhouden.nl.

Het complete Minox Online testrapport is gratis op te vragen via deze link.

Voor vragen of opmerkingen kan contact opgenomen worden met Minox via info@minox.nl.