Wim Verdouw

Wim Verdouw

terug naar overzicht
  • Bedrijf: Mondial Kattenberg Verhuizingen
  • Functie: Ondernemer
  • Gebruikt product: Minox
Mijn ervaring met Minox kan ik het beste omschrijven met “uitmuntend”

Vijf vragen aan Wim Verdouw:


+
Kunt u uw ervaring met Minox in maximaal twee zinnen omschrijven?

Mijn ervaring met Minox kan ik het beste omschrijven met “uitmuntend”. Dat klinkt alsof het niet beter kan en op basis van mijn ervaring is dat ook zo. Uiteraard zal ieder zichzelf respecterend bedrijf zijn product of diensten willen verbeteren en dat kan ook. Echter, een ervaring is mijn persoonlijke indruk die de combinatie van het product en de mensen achter het product weergeeft.

+
Hoelang werkt u met Minox?

Wij  werken sinds 1988 met Minox, toen nog onder de naam Midas.

+
Kunt u kort toelichten wat u van deze samenwerking vindt?

De samenwerking is altijd op een zeer aangename wijze verlopen. We zijn altijd op correcte wijze van adviezen voorzien en persoonlijke wensen konden worden ingevuld. Zelfs toen wij begin jaren 90 problemen hadden met onze hardware heeft de heer Brouwer ons in eerste instantie persoonlijk geholpen om vervolgens ons te verwijzen naar een goede hardware leverancier. Daarnaast ontvingen we ook advies en voor een voorraad beheer systeem dat zelfs op maat werd geschreven.

+
Hoe ervaart u het contact met Minox?

De contacten met Minox zijn altijd professioneel en correct. De antwoorden op vragen zijn altijd concreet en constructief.

+
Zou u Minox aanbevelen bij uw relaties?

Vanuit ons eigen werkterrein merken we dat steeds vaker pakket, in onze geval een verhuispakket, ook de financiële boekhouding implementeert. Daardoor wordt de financiële administratie vaker een onderdeel in een pakket en zal het moeilijk zijn om bijvoorbeeld collega verhuizers te overtuigen om een los boekhoudpakket aan te schaffen naast een reeds werkend pakket. Echter, op basis van onze ervaring met het verhuispakket geven wij nog steeds een positieve aanbeveling als het gaat om Minox en hebben we de module boekhouding nog niet in gebruik genomen bij ons verhuispakket. Stabiliteit en zekerheid in combinatie met het gemak van overzichten vervaardigen, is de reden hiervoor.