Minox

Menu

Accountify

Terug
beeldmerk accountify

“Accountantskantoren in beweging naareen online omgeving”

Hoe kan Accountify jou helpen?

De markt van accountants verandert volop qua manier van werken. Hierdoor zien steeds meer accountants- en administratiekantoren de noodzaak om te gaan werken in een cloud omgeving om zo een toekomstbestendig kantoor te blijven. Accountify helpt kantoren om te transformeren naar een slim digitaal landschap. Niet alle kantoren lukt het om in één keer de stap naar de Cloud te maken. Daarom biedt Accountify een online kantooromgeving voor accountants- en administratiekantoren. Zo kan je alle applicaties, zowel web- als Windows-apps, gewoon blijven gebruiken.

Ben jij al een toekomstbestendig kantoor waar

  • No-hands accounting de norm is,
  • Waar online wordt samengewerkt met de klant,
  • Waar ‘best-of-breed’ applicaties gebruikt worden,
  • Het geven van advies (stuurinformatie) een meerwaarde is en zal blijven,
  • Het personeel de mindset heeft en wil veranderen om aan de veranderde vraag van de klant te kunnen voorzien.

Neem contact op met Accountify om te ontdekken hoe jij als kantoor kan transformeren naar een toekomstbestendig kantoor in een digitale omgeving en je klanten voldoende toegevoegde waarde kan blijven bieden.

Wat is Accountify?

Een goede ondersteunende, professionele IT-omgeving is nu ook beschikbaar voor middelgrote en kleine accountants- en administratiekantoren; hierdoor kun je blijven concurreren met de grote kantoren. De tijd dat je niet online samenwerkt met klanten is voorbij. Blijf je als kantoor doorgaan op de oude vertrouwde manier met het risico dat je steeds minder toegevoegde waarde levert, of transformeer je jezelf en je kantoor naar een toekomstbestendig kantoor?

 

Kijk hier welke koppelingen wij nog meer voor je beschikbaar hebben.