Minox

Menu

AutomaaT

Terug
beeldmerk automaat garage software

“Elk garagebedrijf, groot of klein, kan al gebruik maken van AutomaaT GO.”

Wat biedt AutomaaT?

AutomaaT is een garagepakket voor garagebedrijven van iedere grootte. Automatisering biedt veel voordelen, het scheelt een aanzienlijke hoeveelheid tijd en kosten. Zo neemt garagesoftware AutomaaT bijvoorbeeld een hoop werk uit handen van boekhouders.

Met de koppeling tussen garagepakket AutomaaT en Minox staan facturen die je in het garagepakket maakt automatisch in je Minox boekhouding. Snel en efficiënt. Met een goede boekhouding kun je ten alle tijden in AutomaaT het reilen en zeilen van je bedrijf bekijken. Zo heb je altijd actuele managementinformatie tot je beschikking. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom is de software flexibel en aanpasbaar. Op deze manier kun je het pakket inrichten en gebruiken zoals je dat wenst.

Over AutomaaT:

CSW Software, het bedrijf achter garagepakket AutomaaT, automatiseert sinds 1986 garage- en handelsbedrijven. Het garagepakket AutomaaT is een eenvoudig te gebruiken administratiepakket voor garagebedrijven van ieder formaat. Kenmerkend is dat het softwarepakket vanuit de dagelijkse praktijk van de zakelijke eindgebruiker is ontwikkeld.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met CSW Software, het bedrijf achter garagepakket AutomaaT. Dit kan via info@csw.nl of 0341-355855.

Kijk hier welke koppelingen wij nog meer voor je beschikbaar hebben.