Minox

Menu

CSW Software

Terug
CSW Software Logo

“Elk garagebedrijf, groot of klein, kan al gebruik maken van CSW Software.”

Wat biedt CSW Software?

 

CSW Software biedt met AutomaaT GO, FleetMate GO en MotoMate GO online software voor de automotive markt. Automaat Go is een garagepakket voor garagebedrijven van iedere grootte. Automatisering biedt veel voordelen, het scheelt een aanzienlijke hoeveelheid tijd en kosten. Zo neemt garagesoftware AutomaaT bijvoorbeeld een hoop werk uit handen van boekhouders.

Met de koppeling tussen garagepakket CSW Software en Minox staan facturen die je in het garagepakket maakt automatisch in je Minox boekhouding. Snel en efficiënt. Met een goede boekhouding kun je ten alle tijden in CSW het reilen en zeilen van je bedrijf bekijken. Zo heb je altijd actuele managementinformatie tot je beschikking. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom is de software flexibel en aanpasbaar. Op deze manier kun je het pakket inrichten en gebruiken zoals je dat wenst.

Over CSW Software

 

CSW Software is met AutomaaT GO, FleetMate GO en MotoMate GO de grootste aanbieder van online software voor de automotivemarkt. De software is opgebouwd uit modules, waarmee je het pakket zelf kan samenstellen. Werkplaatsen en -handelaren gebruiken de software onder andere voor facturatie, aftersales, voorraadbeheer en klantmanagement.

Elk garagebedrijf, groot of klein, kan gebruik maken van de software van CSW Software.

  • Alleen het basispakket biedt al veel mogelijkheden en is inclusief alle gratis koppelingen met je onderdelenleveranciers, RDW-communicatie, onderhoudsschema’s van HaynesPro, Whatsapp, back-ups en updates
  • Verkoop je alleen voertuigen? Dan hebben we in plaats van ‘basis werkplaats’ de basismodule verkoop beschikbaar
  • Ook vrachtwagenbedrijven, bedrijven met motorfietsen, campers, aanhangers, fietsen, et cetera kunnen gebruik maken van onze software
  • CSW is een onafhankelijk bedrijf welke je privacy garandeert
  • In de cloud werken kost bij CSW niets extra’s

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met CSW Software, het bedrijf achter garagepakket AutomaaT. Dit kan via info@csw.nl of 0341-355855.

Tijdbesparing door koppeling CSW Software en Minox

Met de koppeling tussen CSW Software en Minox kun je tijd besparen door automatische factuurverwerking. Facturen die je maakt in het garagepakket worden automatisch in je Minox boekhouding geplaatst, waardoor het proces snel en efficiënt verloopt. Een goede boekhouding stelt je in staat om op elk moment het reilen en zeilen van je bedrijf te bekijken, waardoor je altijd actuele managementinformatie tot je beschikking hebt. Omdat elk bedrijf uniek is, is de software flexibel en aanpasbaar, waardoor je het pakket naar wens kunt inrichten en gebruiken.

Kijk hier welke koppelingen wij nog meer voor je beschikbaar hebben.