Minox

Menu

JouwWeb

Terug
jouwweb beeldmerk

JouwWeb webwinkelbestellingen rechtstreeks doorzetten naar Minox

JouwWeb heeft meer dan 40 duizend actieve klanten in Nederland en België en biedt een laagdrempelige manier om een website of webshop te bouwen. Webwinkeliers kunnen op het JouwWeb platform eenvoudig via klikken en slepen hun webwinkel starten met mooie ontwerpen en alle gebruikelijke betaal- en verzendmethoden. Ook zijn er koppelingen met verkoopkanalen en boekhouding.

Het integreren van JouwWeb met Minox stelt je in staat de JouwWeb bestellingen automatisch door te zetten naar Minox. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten, dubbele data-invoer en resulteert in een betrouwbare boekhouding. Meer details over de koppeling, lees de handleiding voor JouwWeb en Minox.

Geïnteresseerd? Meld je aan voor een proefperiode.

 

Minox het boekhoudpakket voor JouwWeb gebruikers.

Een toenemend aantal webwinkel eigenaren die JouwWeb gebruiken, kiest nu voor het boekhoudpakket Minox. Door JouwWeb te integreren met Minox is het mogelijk om JouwWeb bestellingen automatisch door te sturen naar Minox. Dit leidt niet alleen tot tijdsbesparing, maar voorkomt ook fouten en dubbele data-invoer, waardoor een betrouwbare boekhouding ontstaat.

 

 

 

Kijk hier welke koppelingen wij nog meer voor je beschikbaar hebben.