Minox

Menu

UitvaartSuite

Terug
uitvaart suite beeldmerk

“Trobit biedt administratiesoftware voor ieder type uitvaartonderneming.”

Wat biedt UitvaartSuite?

UitvaartSuite is hét modulaire administratieprogramma voor de uitvaartbranche. Er kunnen diverse standaard werkwijzen of routines worden ingesteld, zodat het programma nog gebruiksvriendelijker wordt. Ook wordt hiermee de kans dat gebruikers bepaalde, soms cruciale, handelingen vergeet minimaal. UitvaartSuite kan worden uitgebreid met optionele modules die naadloos met elkaar samenwerken. Hierdoor kan de UitvaartSuite worden afgestemd op elke gewenste bedrijfsomgeving.

Over UitvaartSuite:

TroBit, het bedrijf achter UitvaartSuite, is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor begraafplaatsen, crematoria, uitvaartondernemers, uitvaartverzekeraars, uitvaartverenigingen én uitvaart depositofondsen.

TroBit levert haar diensten aan het particuliere bedrijfsleven, de gezondheidszorg en lokale overheden. Klik hier voor meer informatie over TroBit.

Uitvaartondernemers kiezen voor Minox als Boekhoudpakket.

In samenwerking met Minox biedt UitvaartSuite het ideale modulaire administratieprogramma voor de uitvaartbranche.

 

Door het instellen van diverse standaard werkwijzen of routines wordt het programma nog gebruiksvriendelijker en wordt de kans op het vergeten van bepaalde, soms cruciale, handelingen tot een minimum beperkt.

 

 

Kijk hier welke koppelingen wij nog meer voor je beschikbaar hebben.