Meest gestelde vragen over Bizcuit

Meest gestelde vragen over Bizcuit

Wie is Bizcuit?
Bizcuit heeft een nieuwe en frisse kijk op het betalingslandschap. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Met onze oplossingen creëren wij een volledig geautomatiseerde betalingsflow. Kijk voor meer informatie op Bizcuit.nl.

Wie is OneLinQ?
OneLinQ is opgezet door een team van betalingsexperts met de simpele en oprechte doelstelling om de betalingsindustrie te innoveren.

OneLinQ stond eerder bekend als Equens Corporate Services, onderdeel van Equens, één van de grootste betalingsverwerkers in Europa. In 2015 heeft het toenmalige Management team van Equens Corporate Services (ECS) met ondersteuning van Ace Software Solutions Limited, ECS van Equens verworven. OneLinQ bedient op het moment meer dan 800 cliënten.

OneLinQ is een particuliere onderneming en een financieel onafhankelijk bedrijf. OneLinQ is gevestigd in Utrecht.

Met welke banken koppelt Bizcuit?
Bizcuit koppelt nu met Rabobank, ING, ABN AMRO, Deutsche bank en bunq, met andere banken in het verschiet.

Is Bizcuit veilig?
Minox heeft voor haar Bizcuit gebruikers de best mogelijke beveiliging en privacy maatregelen getroffen door samen te werken met marktleiders op het gebied van security.

Wat zijn de kosten?
Minox biedt Bizcuit gratis aan bij alle licenties van Minox Online. Voor de koppeling met de banken, betaal je aansluitkosten.

Wanneer kan ik met Bizcuit incasso’s en betalingen betalen?
Vanaf 1 maart is het automatisch verwerken van de bankafschriften met Bizcuit in Minox Online beschikbaar. Het betalen van incasso’s en betalingen via de Bizcuit app zal medio 2017 worden aangeboden. Je kunt OneLinQ op het registratieformulier al machtigen voor betalen en incasseren.

Hoe kan ik Bizcuit aanvragen?
Bizcuit kan rechtstreeks worden aangevraagd vanuit Minox Online.

  1. Log in in Minox Online.
  2. Ga naar Onderhoud > Koppelingen > Bankenkoppeling.
  3. Vul het registratieformulier in.

Hierna volgt het machtigingsproces met de banken.

Hoe gaat het machtigingsproces?

Het machtigingsproces wat volgt, verschilt per bank. Op de website van Bizcuit kun je per bank het stappenplan bekijken:

Rabobank
ING
ABN Amro
Deutsche Bank
bunq

Wat gebeurt er met de Bankieren module?
Het handmatig uploaden van bestanden met bankmutaties en het downloaden van bestanden met betalings- of incasso-opdrachten, blijft gewoon mogelijk. Hiervoor zijn geen extra kosten van toepassing.

Staat jouw vraag hier niet tussen?
We helpen je graag. Neem contact met ons op.