Minox

Menu

Minox de NUMMER 1 in snelste boekhoudprogramma’s

24 - 5 - 2018

Minox snelste in volledig handsfree boekhouden

 

Graag willen we melden dat Appwiki.nl heeft onderzocht welke boekhoudpakketten het snelste op weg zijn naar volledig handsfree boekhouden. Zeer trots waren wij dat Minox initieel in de top 3 van de snelste boekhoudprogramma’s was geëindigd. Uiteraard een hele mooie erkenning in de stappen die wij zetten om het meest efficiënte boekhoudprogramma voor het MKB te maken.

Nog blijer werden wij dat na de bestudering van de deelscores dat Minox 10 punten te weinig had gekregen. De tien punten voor de realtime automatische bankkoppeling zijn niet aan Minox toegekend terwijl we al sinds begin dit jaar een realtime bankenkoppeling met bunq hebben. In totaal komt Minox dan op een score van 54 uit! Daarmee is Minox onbetwist (of in dit geval betwist) de NUMMER 1 in snelste boekhoudprogramma’s van Nederland!*

Het scoreformulier zonder correctie zie je hieronder:

De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in 100% volledige en bijna 100% juiste herkenning. Dat in combinatie met realtime bankkoppeling en een ongekend efficiënte manier van verwerken maakt Minox de nummer 1 keuze voor vooruitstrevende accountants en administratiekantoren en MKB bedrijven.

*Uiteraard hebben we met appwiki gebeld. Op onze website stond niet duidelijk genoeg dat we een realtime koppeling hebben. Ze hebben gevraagd om bewijs dat we een realtime bankenkoppeling hebben en dat gaan we aanleveren. Ze hebben helaas aangegeven dat ze niet het onderzoek opnieuw gaan publiceren maar wel dat ze dit onderzoek vaker willen gaan doen. In werkelijkheid zijn we de ECHTE nummer 1 en dat willen we op deze manier wel graag met de Minox community delen!

Minox | Ongekend efficiënt je administratie op orde!

https://www.minox.nl/koppelingen/bunq-bankkoppeling/ #realtime #minox #hyperefficiency

Lees hier over het onderzoek:

Appwatching.com