Minox

Menu

Minox op Accountancy Expo Online!

18-5-2021

Minox aanwezig op de Accounting Expo

 

Op 21 en 22 juni neemt Minox deel aan de Accountancy Expo. Op deze expo, die dit jaar online zal plaatsvinden, kan je ons vinden in de virtuele Minox stand. Daarnaast nodigen we je uit om de online presentatie van onze Product Owner Mark Huijzers bij te wonen.

Mark gelooft dat MKB Nederland succesvoller kan zijn als zij kan sturen en acteren op basis van een actuele boekhouding. Met Minox maakt hij dit mogelijk door zich in te zetten op het veranderende werkproces van kantoren en de toenemende digitale samenwerking met hun cliënten. Maak gebruik van de gelegenheid om te zien hoe Minox dit doet en hoe jij hier als accountant van kan profiteren.

Naast deze sessie is er ruimte om vragen te stellen en in contact te komen met onze Minox experts om jouw vragen over het voeren van een moderne boekhouding en alle andere vragen te stellen. We zien je graag op 21 of 22 juni op de virtuele beursvloer van Accountancy Expo Online!

Liever een meer uitgebreide één-op-één sessie om te beoordelen wat Minox voor jou kan betekenen? Plan een afspraak in door te mailen naar verkoop@minox.nl of te bellen naar 085-0643060.