Referenties
Accountants Ondernemers

Agriprom

Agriprom is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de internationale agrarische markt. Wij zijn specialisten in de melkveehouderij en het is ons doel om u complete oplossingen aan te dragen met betrekking tot stalinrichting, met name rubbermatten, looprubber, roosterrubber, koematrassen, ligboxen, voerhekken, waterbakken, camera’s en ander verbruiksproducten.

Agriprom is gevestigd in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Roemenië. Wij hebben exclusief geselecteerde distributeurs in bijna alle landen van de Europese Gemeenschap zodat we kant en klare oplossingen kunnen bieden voor zowel grote leveringen als producten op maat. We houden zoveel mogelijk product op voorraad om lange levertijden uit te sluiten en snelle reactie mogelijk te maken.

Autoverhuur Bultman

Autoverhuur Bultman legde, als 81 jaar bestaande familiebedrijf, zich aanvankelijk toe op de verkoop van auto’s en later toegespitst op de im- en export van Amerikaanse auto’s. Vanaf de jaren tachtig onderscheidde het bedrijf zich steeds meer in autoverhuur.

Het bedrijf heeft haar hoofdvestiging in Apeldoorn en is met nevenvestigingen in Deventer, Emmeloord, Harderwijk en Zwolle goed vertegenwoordigd in Overijssel en de aangrenzende gebieden.

Naast personenauto’s en personenbusjes voor ook de particuliere markt heeft Autoverhuur Bultman bestelwagens, vrachtwagens, trekkers en opleggers en koel- en vrieswagens in alle soorten en maten en desgewenst voorzien van de nodige extra’s. Zo biedt Bultman voor het koel-/vriestransport de mogelijkheid van vleeshang en gescheiden koelruimtes.

Bovag Autoverhuurder van het Jaar !

Wij zijn tijdens het jaarcongres van de Bovag uitgeroepen tot Autoverhuurder van het jaar 2009.

Back Office Help

“Minox in beheer, geeft mij zoveel tijd meer!”

De toegevoegde waarde van Minox voor Back Office Help: Ik gebruik Minox Online Factureren, in samenwerking met mijn accountant. Ik hoef zelf niet heel veel meer te doen dan inkoopfacturen opsturen, de verkoopfacturen maak ik eenvoudig in Minox. Het overzicht staat klaar wanneer ik dat wil.

Over de samenwerking met Minox: De support van Minox is goed en snel.

Over Back Office Help: Back Office Help is een bureau dat er voor zorgt dat u zich bezig kunt houden met de core business van uw eigen bedrijf. Het bureau neemt de secretariële werkzaamheden van u over. Dit kan op uw bedrijf, maar dit kan ook virtueel (op afstand). Slogan van het bedrijf is:  BO helpt, dat is mooi!

Contact: backofficehelp

Barkmeijer

Barkmeijer is een familiebedrijf dat z’n oorsprong vindt in het Kollum van 1919. Aanvankelijk is Barkmeijer een wagenmakerij, maar na de oorlog richt het bedrijf zich meer en meer op de bouw.

Bijna 100 jaar ervaring en kennis in hout en plaatmateriaal hebben ervoor gezorgd dat de houthandel gestaag groeide tot de sterke speler die ze nu is op de regionale markt voor hout, plaatmateriaal, isolatie en deuren. De grote kracht van Barkmeijer is de zelfstandigheid van het bedrijf. Door de “korte lijnen” ontstaat een flexibele en daadkrachtige organisatie waar onze klanten direct van profiteren. Persoonlijk contact tussen u als klant en ons als leverancier is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Wij streven dan ook naar een “lange-termijn-relatie” met onze klanten, waarbij kwaliteit, service en vertrouwen de kern vormen.

BIOFOOD Diervoeding B.V.

BIOFOOD Diervoeding B.V. uit Friesland brengt nu reeds meer dan 20 jaar hoogwaardige natuurlijke kwaliteitsvoeding op de markt voor honden en katten. Daarnaast heeft BIOFOOD haar eigen natuurlijke verzorgingsartikelen, waaronder vetten en snoepjes maar ook natuurkruiden en kauwkluiven.

BIOFOOD Diervoeding B.V. verwerkt 100% natuurlijke grondstoffen in haar smaakvolle en gezonde honden- en kattenvoeding van Nederlandse bodem en maakt daarbij gebruik van het GROEN-garantie label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd.

Voor een goede gezondheid van uw hond en kat en een optimale vertering zijn uitgebalanceerde natuurlijke grondstoffen in hun voeding noodzakelijk. BIOFOOD honden- en kattenvoeding bevatten de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen, die bijdragen aan een goede gezondheid van uw hond en/of kat.

CHD Eefting B.V.

De letters CHD staan voor Constructie- en Handelsonderneming De Maten. Waar men in 1996 de productie begon met 5 man personeel, is de groep nu doorgegroeid naar 35 personen.

Enkele kenmerken van de CHD spuitmachine zijn de robuuste bouw, de simpele bediening en het goed doordacht ontwerp. Spuitbomen zijn mogelijk met een werkbreedte tot 54 meter. Verder kan het bedrijf flexibel op de wens van de klant inspringen. Voorbeelden hiervan zijn de proefbedrijfen die voor een specifieke proefveldenspuit van CHD hebben gekozen, waarmee men de proefvelden uit meerdere kleine tankjes kan bespuiten.

Specifieke wensen van de klant kunnen in overleg altijd gerealiseerd worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: grotere werkbreedtes en / of grotere tankinhoud. Men kan verder de spuit naar hartelust uitbouwen met de verschillende optionele functies zoals: hydraulische bediening, spoorvolgend door dissel- of fuseebesturing, geveerde as met blad- of luchtvering, beremde as, computerbediening met behulp van Müller spuitcomputer, luchtondersteuning doormiddel van een luchtzak of Airtec, enz.

Kebo – de Heuning B.V.

Kebo – de Heuning B.V. is een toonaangevende groothandelaar voor Doe-Het-Zelf producten en bouwmaterialen, opgericht in 1976 en dochter van KB International, een internationale leverancier van keramische en non keramische producten.

Kebo is gespecialiseerd in tegels, zowel voor vloer als wand, zowel van keramiek, marmer, natuursteen als glas. Maar ook in producten als sanitair, kachels, klimaatsbeheersingsproducten, bouwstoffen en -accessoires. Kebo is gesitueerd op industrieterrein de Heuning te Ochten, wat logistieke voordelen biedt. Met het eigen wagenpark belevert Kebo haar internationale klantenkring op efficiënte wijze.

Naast import, export en distributie houdt Kebo zich bezig met ontwerp, ontwikkeling en fabricage van eigen productlijnen. Samen met haar internationale partners ontwikkelt en vermarkt zij een steeds vernieuwend productassortiment volgens de laatste trends.

“Bij Kebo hebben we dagelijks honderden orders die in MINOX worden verwerkt. Van elke order wordt een pakbon afgedrukt en nadat de order klaarstaat voor verzending een afleverbon. In onze branche zijn er veel speciale afspraken en tijdelijke acties. De module prijs- en kortingsafspraken is daarom voor ons onmisbaar. Dankzij MINOX is onze automatisering goed geregeld.”

Aldus Kebo

LAKO Wegtransportmiddelen BV

“Minox Online heeft ons bedrijf verder geholpen met automatisering en veel tijdwinst opgeleverd.”

De toegevoegde waarde van Minox voor LAKO Wegtransportmiddelen: Door de automatisering en digitalisering houden we meer tijd over voor bedrijfsvoering en andere zaken binnen het bedrijf. Cijfers zijn snel paraat met goede rapportages.

Over de samenwerking met Minox: Bij Lako zijn we pas  in januari 2019 met Minox begonnen dus ik weet (nog) niet hoe die samenwerking gaat lopen, maar ik weet dat de accountant mee kan kijken binnen Minox als hij zou willen, dus dat gaat zeker goedkomen.

Over LAKO Wegtransportmiddelen: Lako heeft ongeveer 25 werknemers in vaste dienst en maakt ook regelmatig gebruik van een aantal zzp-ers. De productie van opleggers en aanhangwagens bestaat hoofdzakelijk uit RVS-tankopleggers, (semi) diepladeropleggers en aanhangwagens, open opleggers met gedwongen gestuurde as(sen), containeraanhangwagens, aanhangwagens en opleggers voor het vervoer van rondhout en middenasaanhangwagens (zogenaamde wipkarren) in vele soorten en maten.
Behalve de bovengenoemde producten levert LAKO open laadbakken in vele uitvoeringen, meestal in combinatie met een Palfinger of Epsilon autolaadkraan. De combinatie van een autolaadkraan met een NCH containerafzetsysteem behoort ook tot de mogelijkheden.
Het leveren van complete combinaties van motorwagen met opbouw, autolaadkraan en bijbehorende aanhangwagen betekent dat de klant slechts één aanspreekpunt heeft. Door ook onderhoud, reparatie en alle verplichte keuringen te verrichten, geeft LAKO daadwerkelijk inhoud aan de term “One Stop Shopping”.

Contact: LAKO-Eibergen.nl

Sondex B.V.

Sondex is een internationaal bedrijf met kantoren over bijna de hele wereld. Sondex is opgericht in 1984 en is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in klantgerichte, efficiënte warmtewisselaars voor een uitgebreide druk en temperatuur gebied. We hebben een enorm succes met het ontwikkelen van gerelateerde producten zoals pompen en stadsverwarming units en aanvullende producten voor onze welbekende warmtewisselaars.