Referenties
Accountants Ondernemers

ACA Technische Groothandel

ACA Technische Groothandel is al sinds 1983 een professionele groothandel in verwarmingsartikelen. Vanuit een modern concept levert ACA goederen aan de professionele installateur. ACA beschikt ook over technische kennis en ervaring aangaande de producten die zij verkopen.

ACA Revisie
Gereviseerde onderdelen zijn hoofdzakelijk branderautomaten en ventilatoren die als defect zijn ingeleverd door de installateur en vervolgens weer worden hersteld zodat men ze weer kan gebruiken.

De branderautomaten worden doorgemeten en alle defecte componenten vervangen. Verder worden alle solderingen nagelopen en zonodig vervangen. Om er zeker van te zijn dat de branderautomaat ook functioneert zoals het hoort, beschikken wij over een aantal test kasten die alle functie van een ketel simuleert. De branderautomaat wordt hierop aangesloten en getest. Pas als deze test positief uitpakt, gaat de branderautomaten terug naar de installateur.

De ventilatoren worden uit elkaar gehaald en nagelopen. De waaiers en behuizing zijn over het algemeen erg vuil en vaak aangetast door corrosie en schimmels. Afhankelijk van het type gaan behuizing en waaiers in een zandstraalcabine of een ultrasoonbak. Waarna deze als “nieuw” eruit komt. Vervolgens gaan behuizing en waaier naar de spuitcabine waar een nieuwe verflaag wordt aangebracht. De lagers worden vervangen. Evenals, indien nodig, de bedrading, waarna de ventilator weer in elkaar wordt gezet en op een testbank gaat. Op 2 standen wordt de ventilator getest voor de duur van circa 2 uur en na goedkeuring gaat de ventilator terug naar de klant.

Agriprom

Agriprom is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de internationale agrarische markt. Wij zijn specialisten in de melkveehouderij en het is ons doel om u complete oplossingen aan te dragen met betrekking tot stalinrichting, met name rubbermatten, looprubber, roosterrubber, koematrassen, ligboxen, voerhekken, waterbakken, camera’s en ander verbruiksproducten.

Agriprom is gevestigd in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Roemenië. Wij hebben exclusief geselecteerde distributeurs in bijna alle landen van de Europese Gemeenschap zodat we kant en klare oplossingen kunnen bieden voor zowel grote leveringen als producten op maat. We houden zoveel mogelijk product op voorraad om lange levertijden uit te sluiten en snelle reactie mogelijk te maken.

AKG/AGF Industrie B.V.

AKF/AGF Industrie B.V. verricht diensten op het gebied van productontwikkeling, uitsluitend in kunststof (spuitgieten).

Nadrukkelijk begeeft AKF/AGF Industrie B.V. zich niet in het werkgebied van industrieel ontwerp. Dat wil zeggen dat er tenminste een basisidee en/of -ontwerp dient te bestaan waarop verder gebouwd kan worden. Zij richt zich derhalve niet op, fundamentele, industriële vormgeving maar meer op invulling dan wel optimalisatie (wij noemen dat het optimaal ‚ ‘spuitgietbaar‘ maken van een basisontwerp) van een idee, ontwerp of product in kunststof. Daarmee sluit zij veelal aan bij een eerste fase van industrieel ontwerp.

Daartoe maakt AKF/AGF Industrie B.V. gebruik van state-of-the art 3D design software (o.a. SolidWorks en Pro/Engineer). Daarmee kunnen ideëen vorm krijgen en voor de klant gevisualiseerd worden. Tijdens het ontwikkelingsproject wordt een produkt vormgegeven zodat een technisch en economisch (design-for-costprice) optimaal ontwerp ontstaat. Daarin wordt nauw samengewerkt met de klant en daar waar nodig de vereiste ondersteuning verleend. Afhankelijk van het niveau van de klant en zijn beschikbare middelen wordt in deze fase meer of minder ondersteund.

Autoverhuur Bultman

Autoverhuur Bultman legde, als 81 jaar bestaande familiebedrijf, zich aanvankelijk toe op de verkoop van auto’s en later toegespitst op de im- en export van Amerikaanse auto’s. Vanaf de jaren tachtig onderscheidde het bedrijf zich steeds meer in autoverhuur.

Het bedrijf heeft haar hoofdvestiging in Apeldoorn en is met nevenvestigingen in Deventer, Emmeloord, Harderwijk en Zwolle goed vertegenwoordigd in Overijssel en de aangrenzende gebieden.

Naast personenauto’s en personenbusjes voor ook de particuliere markt heeft Autoverhuur Bultman bestelwagens, vrachtwagens, trekkers en opleggers en koel- en vrieswagens in alle soorten en maten en desgewenst voorzien van de nodige extra’s. Zo biedt Bultman voor het koel-/vriestransport de mogelijkheid van vleeshang en gescheiden koelruimtes.

Bovag Autoverhuurder van het Jaar !

Wij zijn tijdens het jaarcongres van de Bovag uitgeroepen tot Autoverhuurder van het jaar 2009.

Barkmeijer

Barkmeijer is een familiebedrijf dat z’n oorsprong vindt in het Kollum van 1919. Aanvankelijk is Barkmeijer een wagenmakerij, maar na de oorlog richt het bedrijf zich meer en meer op de bouw.

Bijna 100 jaar ervaring en kennis in hout en plaatmateriaal hebben ervoor gezorgd dat de houthandel gestaag groeide tot de sterke speler die ze nu is op de regionale markt voor hout, plaatmateriaal, isolatie en deuren. De grote kracht van Barkmeijer is de zelfstandigheid van het bedrijf. Door de “korte lijnen” ontstaat een flexibele en daadkrachtige organisatie waar onze klanten direct van profiteren. Persoonlijk contact tussen u als klant en ons als leverancier is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Wij streven dan ook naar een “lange-termijn-relatie” met onze klanten, waarbij kwaliteit, service en vertrouwen de kern vormen.

BIOFOOD Diervoeding B.V.

BIOFOOD Diervoeding B.V. uit Friesland brengt nu reeds meer dan 20 jaar hoogwaardige natuurlijke kwaliteitsvoeding op de markt voor honden en katten. Daarnaast heeft BIOFOOD haar eigen natuurlijke verzorgingsartikelen, waaronder vetten en snoepjes maar ook natuurkruiden en kauwkluiven.

BIOFOOD Diervoeding B.V. verwerkt 100% natuurlijke grondstoffen in haar smaakvolle en gezonde honden- en kattenvoeding van Nederlandse bodem en maakt daarbij gebruik van het GROEN-garantie label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd.

Voor een goede gezondheid van uw hond en kat en een optimale vertering zijn uitgebalanceerde natuurlijke grondstoffen in hun voeding noodzakelijk. BIOFOOD honden- en kattenvoeding bevatten de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen, die bijdragen aan een goede gezondheid van uw hond en/of kat.

Brokers Kunststoffen

Brokers Kunststoffen is gespecialiseerd in flexibele kunststoffen als folies, gazen, vliezen, weefsels en zeilen.

Door de jaren heen heeft Brokers Kunststoffen bewezen sterk te zijn in de landbouw, tuinbouw, bouwnijverheid, grond-, weg- en waterbouw (infra), industrie en logistieke sector.  Uitstekende service, persoonlijke betrokkenheid en Twentse nuchterheid staan hoog in het vaandel bij Brokers Kunststoffen. Deze kernwaarden zitten al sinds de oprichting in het DNA van het bedrijf en zijn de pijlers van het succes.

Met meer dan negentig jaar ervaring opereert Brokers Kunststoffen wereldwijd als een betrouwbare marktpartij. Productinnovatie, duurzame groei en een prettige samenwerking met leveranciers én klanten staan voor Brokers Kunststoffen centraal.

CHD Eefting B.V.

De letters CHD staan voor Constructie- en Handelsonderneming De Maten. Waar men in 1996 de productie begon met 5 man personeel, is de groep nu doorgegroeid naar 35 personen.

Enkele kenmerken van de CHD spuitmachine zijn de robuuste bouw, de simpele bediening en het goed doordacht ontwerp. Spuitbomen zijn mogelijk met een werkbreedte tot 54 meter. Verder kan het bedrijf flexibel op de wens van de klant inspringen. Voorbeelden hiervan zijn de proefbedrijfen die voor een specifieke proefveldenspuit van CHD hebben gekozen, waarmee men de proefvelden uit meerdere kleine tankjes kan bespuiten.

Specifieke wensen van de klant kunnen in overleg altijd gerealiseerd worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: grotere werkbreedtes en / of grotere tankinhoud. Men kan verder de spuit naar hartelust uitbouwen met de verschillende optionele functies zoals: hydraulische bediening, spoorvolgend door dissel- of fuseebesturing, geveerde as met blad- of luchtvering, beremde as, computerbediening met behulp van Müller spuitcomputer, luchtondersteuning doormiddel van een luchtzak of Airtec, enz.

Dolfing Druten

Dolfing is een bedrijf dat al sinds 1919 kleding produceert. Sinds 1958 wordt de techniek van het hoogfrequent lassen toegepast. Inmiddels worden, naast de Waterdichte werkkleding branche, tal van andere branches bediend zoals; Waterbedden, Medisch, Automotive & Shipping enz. Ook specialistische inflatables en andere HF gelaste special products komen uit de productiefaciliteit in Druten.

Alle producten van Dolfing Druten worden volledig in Nederland geproduceerd, uiteraard volgens de Nederlandse arbeidsvoorwaarden en –omstandigheden. Indien nodig wordt er in het machinepark geïnvesteerd in nieuwe technologieën en werkwijzen. Onze grondstoffen kopen we in bij West-Europese bedrijven waarvan de productie in de meeste gevallen ook in West-Europa gevestigd is. Hierdoor voldoet de uitstoot, afvalscheiding en -verwerking aan de Europese regelgeving. We laten op deze manier een kleine footprint achter voor het milieu en kunnen de hoge kwaliteit te allen tijde waarborgen.

Electroplast

Electroplast is al meer dan 30 jaar producent en leverancier van kunststof beschermproducten, welke worden toegepast ter bescherming en signalering van (ondergronds geplaatste) kabels en leidingen.

Wij hebben een uitgebreid pakket kwalitatieve producten om uw kostbare kabels en leidingen op een degelijke manier te beschermen tegen mechanische impact.
Veel van onze materialen worden vervaardigd uit Polyetheen-compound, geleverd door gerenommeerde internationale producenten. De ingangscontroles van deze thermoplasten zijn streng en waarborgen in combinatie met een uitstekende productietechnologie, een goed machinepark en zorgvuldige productiecontroles, een zeer betrouwbaar eindproduct.

Onze trouwe klantenkring profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van kunststof verwerking en van de expertise van onze enthousiaste, service gerichte en kundige medewerkers.

Voor een professionele, kortsluitvaste montage van bovengronds gelegde kabels verwijzen wij u naar ons zusterbedrijf Slagboom Electric BV., die een uitgebreid assortiment kabelklemmen en kabelblokken produceert.

Emro-Aziatica

Emro-Aziatica is de belangrijkste voorraadhoudende importeur van Aziatisch porselein en aanverwante artikelen in Nederland.

De hoofdafnemers van Emro-Aziatica zijn: Aziatische supermarkten, toko’s, kado- en interieurwinkels, die zich richten op Aziatische producten.
Bij Emro-Aziatica werken15 personeelsleden waarvan 4 mensen onze klanten in Duitsland bedienen.

Het afzetgebied is: Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Finland, Het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Letland.

Emro, opgericht in 1938, importeerde uit het toenmalige Oost-Duitsland, medische- en gebruiksartikelen van rubber, zoals bedzeiltjes, warmwaterzakken en gootsteenontstoppers voor de medische- en huishoudelijke groothandel.

Fufolia

Chauffeursdiensten & Specialistische rijtrainingen
Onze directie-, privé-, vip en security chauffeurs werken voor bedrijven, op diplomatiek niveau, voor families en privé personen. Ook tijdens uw zakelijke en privéreizen van en naar evenementen, vliegveld, gastenverblijf of het hotel, wordt u comfortabel vervoerd.
Wij werken actief en oplossingsgericht op gebied van chauffeursdiensten, persoonlijke veiligheid en assistentie. Elke medewerker is getoetst op integriteit en is gescreend en heeft een geheimhoudingsclausule getekend. Wij werken discreet en low-profile, de handels- en werkwijze zijn van te voren met u afgestemd.

Erkend rijopleider
Naast chauffeursdiensten is Fufolia erkend rijopleider en bezit eigen trainingsauto’s en een ervaren rijinstructeur voor haar specialistische beroepsopleiding, rijopleidingen, rijinstructie en rijtraining voor zakelijk, privé en evenementen, Heeft u speciale wensen laat het ons weten.

Zakelijk & Privé vervoer
Voor zakelijk en privé vervoer zijn wij uw partner. Wij verzorgen de chauffeur in uw eigen auto of in een door ons verzorgde auto.

Kebo – de Heuning B.V.

Kebo – de Heuning B.V. is een toonaangevende groothandelaar voor Doe-Het-Zelf producten en bouwmaterialen, opgericht in 1976 en dochter van KB International, een internationale leverancier van keramische en non keramische producten.

Kebo is gespecialiseerd in tegels, zowel voor vloer als wand, zowel van keramiek, marmer, natuursteen als glas. Maar ook in producten als sanitair, kachels, klimaatsbeheersingsproducten, bouwstoffen en -accessoires. Kebo is gesitueerd op industrieterrein de Heuning te Ochten, wat logistieke voordelen biedt. Met het eigen wagenpark belevert Kebo haar internationale klantenkring op efficiënte wijze.

Naast import, export en distributie houdt Kebo zich bezig met ontwerp, ontwikkeling en fabricage van eigen productlijnen. Samen met haar internationale partners ontwikkelt en vermarkt zij een steeds vernieuwend productassortiment volgens de laatste trends.

“Bij Kebo hebben we dagelijks honderden orders die in MINOX worden verwerkt. Van elke order wordt een pakbon afgedrukt en nadat de order klaarstaat voor verzending een afleverbon. In onze branche zijn er veel speciale afspraken en tijdelijke acties. De module prijs- en kortingsafspraken is daarom voor ons onmisbaar. Dankzij MINOX is onze automatisering goed geregeld.”

Aldus Kebo

Sondex B.V.

Sondex is een internationaal bedrijf met kantoren over bijna de hele wereld. Sondex is opgericht in 1984 en is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in klantgerichte, efficiënte warmtewisselaars voor een uitgebreide druk en temperatuur gebied. We hebben een enorm succes met het ontwikkelen van gerelateerde producten zoals pompen en stadsverwarming units en aanvullende producten voor onze welbekende warmtewisselaars.