ACA Technische Groothandel

ACA Technische Groothandel

ACA Technische Groothandel is al sinds 1983 een professionele groothandel in verwarmingsartikelen. Vanuit een modern concept levert ACA goederen aan de professionele installateur. ACA beschikt ook over technische kennis en ervaring aangaande de producten die zij verkopen.

ACA Revisie
Gereviseerde onderdelen zijn hoofdzakelijk branderautomaten en ventilatoren die als defect zijn ingeleverd door de installateur en vervolgens weer worden hersteld zodat men ze weer kan gebruiken.

De branderautomaten worden doorgemeten en alle defecte componenten vervangen. Verder worden alle solderingen nagelopen en zonodig vervangen. Om er zeker van te zijn dat de branderautomaat ook functioneert zoals het hoort, beschikken wij over een aantal test kasten die alle functie van een ketel simuleert. De branderautomaat wordt hierop aangesloten en getest. Pas als deze test positief uitpakt, gaat de branderautomaten terug naar de installateur.

De ventilatoren worden uit elkaar gehaald en nagelopen. De waaiers en behuizing zijn over het algemeen erg vuil en vaak aangetast door corrosie en schimmels. Afhankelijk van het type gaan behuizing en waaiers in een zandstraalcabine of een ultrasoonbak. Waarna deze als “nieuw” eruit komt. Vervolgens gaan behuizing en waaier naar de spuitcabine waar een nieuwe verflaag wordt aangebracht. De lagers worden vervangen. Evenals, indien nodig, de bedrading, waarna de ventilator weer in elkaar wordt gezet en op een testbank gaat. Op 2 standen wordt de ventilator getest voor de duur van circa 2 uur en na goedkeuring gaat de ventilator terug naar de klant.

Terug naar overzicht

Meer referenties

Autoverhuur Bultman

Autoverhuur Bultman legde, als 81 jaar bestaande familiebedrijf, zich aanvankelijk toe op de verkoop van auto’s en later...

Daamen & van Sluis

Daamen & van Sluis is een maatschap van accountants en belastingadviseurs gevestigd te Capelle aan den IJssel (regio...

Administratiekantoor R.A. Schipper

Administratiekantoor R.A. Schipper voorziet ondernemingen van klein tot groot van een passende oplossing voor uw administratieve behoeften. Dat...