Brokers Kunststoffen

Brokers Kunststoffen

Brokers Kunststoffen heeft zich sinds de oprichting in 1927 ontwikkeld tot een specialist in flexibele kunststoffen. Met een assortiment dat bestaat uit kunststof folies, (windbreek-) gazen, vliezen, weefsels, zeilen en aanverwante artikelen, bedienen wij wereldwijd relaties in de land- en tuinbouw, bouwnijverheid en industrie.

Hiernaast zijn wij ook actief als producent van bronfilters voor waterbronnen en hebben wij een divisie waar complete (natuurlijke) ventilatiesystemen op basis van (windbreek) gazen en zeilen worden geproduceerd. In onze zeilmakerij hebben wij de mogelijkheid om gazen en zeilen op klantspecificaties te confectioneren.

Correctheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en eerlijkheid staan synoniem voor Brokers Kunststoffen; dit is sinds de oprichting al het geval en zal in de toekomst ook zo blijven.

Terug naar overzicht

Meer referenties

ACA Technische Groothandel

ACA Technische Groothandel is al sinds 1983 een professionele groothandel in verwarmingsartikelen. Vanuit een modern concept levert ACA...

Administratiekantoor R.A. Schipper

Administratiekantoor R.A. Schipper voorziet ondernemingen van klein tot groot van een passende oplossing voor uw administratieve behoeften. Dat...