Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs

Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs

Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs is een jong administratiekantoor dat betrouwbaar, betrokken, ondernemend, flexibel en deskundig, binnen het Midden Klein Bedrijf (MKB) opereert. Wij zijn vele jaren werkzaam geweest op een middelgroot accountantskantoor maar menen met ons concept een nieuw soort dienstverlening aan te bieden.

Wij willen samen met de klant een sport maken van de financiële administratie. Zodat de administratie niet alleen een noodzakelijk kwaad is, maar een bron van informatie voor uw onderneming!

Omdat wij werk verrichten voor het Midden Klein Bedrijf (MKB), hoeft er geen verklaring van een accountant bij de jaarrekening. Accountantskantoren geven net als wij, samenstellingsverklaringen af voor de bedrijven binnen het Midden Klein Bedrijf.

Kortom, kunt u zich vinden in de woorden; Betrouwbaar, Betrokken, Ondernemend, Flexibel, Resultaatgericht, Deskundig, Persoonlijk, Vast aanspreekpunt, dan bent u bij Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs aan het juiste adres!

Terug naar overzicht

Meer referenties

Barkmeijer

Barkmeijer is een familiebedrijf dat z’n oorsprong vindt in het Kollum van 1919. Aanvankelijk is Barkmeijer een wagenmakerij,...

Van der Veen & Kromhout

Van der Veen & Kromhout is een onafhankelijke maatschap, met vestigingen in Drachten, Gorredijk en Joure. De 140...