Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs

Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs

Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs is een jong administratiekantoor dat betrouwbaar, betrokken, ondernemend, flexibel en deskundig, binnen het Midden Klein Bedrijf (MKB) opereert. Wij zijn vele jaren werkzaam geweest op een middelgroot accountantskantoor maar menen met ons concept een nieuw soort dienstverlening aan te bieden.

Wij willen samen met de klant een sport maken van de financiële administratie. Zodat de administratie niet alleen een noodzakelijk kwaad is, maar een bron van informatie voor uw onderneming!

Omdat wij werk verrichten voor het Midden Klein Bedrijf (MKB), hoeft er geen verklaring van een accountant bij de jaarrekening. Accountantskantoren geven net als wij, samenstellingsverklaringen af voor de bedrijven binnen het Midden Klein Bedrijf.

Kortom, kunt u zich vinden in de woorden; Betrouwbaar, Betrokken, Ondernemend, Flexibel, Resultaatgericht, Deskundig, Persoonlijk, Vast aanspreekpunt, dan bent u bij Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs aan het juiste adres!

Terug naar overzicht

Meer referenties

Van Lieshout van de Griendt B.V.

Van Lieshout van de Griendt B.V. bestaat al ruim 20 jaar en heeft in de regio vele bedrijven...

BIOFOOD Diervoeding B.V.

BIOFOOD Diervoeding B.V. uit Friesland brengt nu reeds meer dan 20 jaar hoogwaardige natuurlijke kwaliteitsvoeding op de markt...

Electroplast

Electroplast is al meer dan 30 jaar producent en leverancier van kunststof beschermproducten, welke worden toegepast ter bescherming...