Electroplast

Electroplast

Electroplast is al meer dan 30 jaar producent en leverancier van kunststof beschermproducten, welke worden toegepast ter bescherming en signalering van (ondergronds geplaatste) kabels en leidingen.

Wij hebben een uitgebreid pakket kwalitatieve producten om uw kostbare kabels en leidingen op een degelijke manier te beschermen tegen mechanische impact.
Veel van onze materialen worden vervaardigd uit Polyetheen-compound, geleverd door gerenommeerde internationale producenten. De ingangscontroles van deze thermoplasten zijn streng en waarborgen in combinatie met een uitstekende productietechnologie, een goed machinepark en zorgvuldige productiecontroles, een zeer betrouwbaar eindproduct.

Onze trouwe klantenkring profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van kunststof verwerking en van de expertise van onze enthousiaste, service gerichte en kundige medewerkers.

Voor een professionele, kortsluitvaste montage van bovengronds gelegde kabels verwijzen wij u naar ons zusterbedrijf Slagboom Electric BV., die een uitgebreid assortiment kabelklemmen en kabelblokken produceert.

Terug naar overzicht

Meer referenties

Administratie- en advieskantoor Ikink

Administratie- en advieskantoor Ikink treedt op als fiscaal adviseur en verricht diverse diensten voor de (startende) ondernemers en...

Apuls Cijfers & Advies

Apuls Cijfers & Advies is een administratie- en belastingadvieskantoor dat alle administratieve en fiscale zaken voor de MKB...

Barkmeijer

Barkmeijer is een familiebedrijf dat z’n oorsprong vindt in het Kollum van 1919. Aanvankelijk is Barkmeijer een wagenmakerij,...