Electroplast

Electroplast

Electroplast is al meer dan 30 jaar producent en leverancier van kunststof beschermproducten, welke worden toegepast ter bescherming en signalering van (ondergronds geplaatste) kabels en leidingen.

Wij hebben een uitgebreid pakket kwalitatieve producten om uw kostbare kabels en leidingen op een degelijke manier te beschermen tegen mechanische impact.
Veel van onze materialen worden vervaardigd uit Polyetheen-compound, geleverd door gerenommeerde internationale producenten. De ingangscontroles van deze thermoplasten zijn streng en waarborgen in combinatie met een uitstekende productietechnologie, een goed machinepark en zorgvuldige productiecontroles, een zeer betrouwbaar eindproduct.

Onze trouwe klantenkring profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van kunststof verwerking en van de expertise van onze enthousiaste, service gerichte en kundige medewerkers.

Voor een professionele, kortsluitvaste montage van bovengronds gelegde kabels verwijzen wij u naar ons zusterbedrijf Slagboom Electric BV., die een uitgebreid assortiment kabelklemmen en kabelblokken produceert.

Terug naar overzicht

Meer referenties

Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs

Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs is een jong administratiekantoor dat betrouwbaar, betrokken, ondernemend, flexibel en deskundig, binnen het Midden...

Van Dooren Kantoormeubelen

Van Dooren Kantoormeubelen is in 1983 opgericht door Henk van Dooren. Ooit begonnen met een diversiteit aan gebruikt...

Pekaar & Partners

Pekaar & Partners verricht haar werkzaamheden voor ondernemers en particulieren uit het gehele land vanuit de vestigingen Goes,...