Fufolia

Fufolia

Chauffeursdiensten & Specialistische rijtrainingen
Onze directie-, privé-, vip en security chauffeurs werken voor bedrijven, op diplomatiek niveau, voor families en privé personen. Ook tijdens uw zakelijke en privéreizen van en naar evenementen, vliegveld, gastenverblijf of het hotel, wordt u comfortabel vervoerd.
Wij werken actief en oplossingsgericht op gebied van chauffeursdiensten, persoonlijke veiligheid en assistentie. Elke medewerker is getoetst op integriteit en is gescreend en heeft een geheimhoudingsclausule getekend. Wij werken discreet en low-profile, de handels- en werkwijze zijn van te voren met u afgestemd.

Erkend rijopleider
Naast chauffeursdiensten is Fufolia erkend rijopleider en bezit eigen trainingsauto’s en een ervaren rijinstructeur voor haar specialistische beroepsopleiding, rijopleidingen, rijinstructie en rijtraining voor zakelijk, privé en evenementen, Heeft u speciale wensen laat het ons weten.

Zakelijk & Privé vervoer
Voor zakelijk en privé vervoer zijn wij uw partner. Wij verzorgen de chauffeur in uw eigen auto of in een door ons verzorgde auto.

Terug naar overzicht

Meer referenties

Dolfing Druten

Dolfing is een bedrijf dat al sinds 1919 kleding produceert. Sinds 1958 wordt de techniek van het hoogfrequent...

Agriprom

Agriprom is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de internationale agrarische markt. Wij zijn specialisten in de melkveehouderij...

Verhelst Administratie & Advies B.V.

Verhelst Administratie & Advies B.V. is een administratiekantoor, gevestigd op een zeer goed bereikbare plaats aan de rand...