Minox

Menu

Hazenoot Administratiekantoor

Terug

“Minox: een compleet online boekhoudprogramma voor al onze klanten.”

De toegevoegde waarde van Minox voor Hazenoot Administratiekantoor: Dankzij het eenvoudig factureren, inkoopfacturen en bonnen insturen via de email of App en een automatische bankenkoppeling is Minox de basis van succes! Onze klanten ervaren de voordelen en de tijdsbesparing van het gebruik van online boekhouden met Minox.inox heeft een toegevoegde waarde van 100% aan onze organisatie. Door de nieuwe ontwikkelingen wordt dit alleen maar beter.

Over het contact met en communicatie door Minox: Het contact met Minox is perfect. De (online) support staat altijd voor je klaar en je krijgt snel een reactie terug. De nieuwsbrieven zijn altijd interessant. De webinars zijn erg informatief en leggen alles rustig en duidelijk uit zodat je het goed begrijpt. Ga vooral door met deze webinars!

De markt voor accountants en boekhouders is volop in beweging. In welke mate helpt Minox je hierin? De wekelijkse updates van Minox en het door blijven ontwikkelen en verbeteren van alle mogelijkheden van Minox is erg belangrijk. De “online markt” is volop in beweging en hierdoor is het belangrijk dat Minox blijft mee groeien en innoveren. Onze klanten “verwachten” ook steeds meer mogelijkheden van online boekhouden.

Over Hazenoot Administratiekantoor: Hazenoot Administratiekantoor is een (online) full service administratiekantoor gevestigd in Rijnsburg. Met 2 medewerkers in dienst en meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij elke dag met persoonlijke aandacht voor onze klanten. Wij hanteren een vaste prijs gegarandeerd en geven onze klanten onbeperkt advies.

Online boekhouden is de toekomst. Ons kantoor is hier volledig op ingericht. Wij maken boekhouden leuk, als ondernemer wil je compleet ontzorgt worden van je boekhouding en wil je zoveel mogelijk van je tijd besteden aan het ondernemen van je bedrijf en niet met de boekhouding. Online boekhouden maakt dit mogelijk.

Wij adviseren, automatiseren en leveren maatwerk met meerwaarde. Een ideale win-win situatie die ieder groeiscenario mogelijk maakt. Door het gebruik maken van online boekhouden is geen afstand of plaats meer te ver!

Onze diensten:

  • Online boekhouden
  • Salarisadministratie
  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Jaarrekening
  • Inkomstenbelasting
  • Toeslagen

Contact: Hazenoot Administratiekantoor