Minox

Menu

LAKO Wegtransportmiddelen BV

Terug

“Minox Online heeft ons bedrijf verder geholpen met automatisering en veel tijdwinst opgeleverd.”

De toegevoegde waarde van Minox voor LAKO Wegtransportmiddelen: Door de automatisering en digitalisering houden we meer tijd over voor bedrijfsvoering en andere zaken binnen het bedrijf. Cijfers zijn snel paraat met goede rapportages.

Over de samenwerking met Minox: Bij Lako zijn we pas  in januari 2019 met Minox begonnen dus ik weet (nog) niet hoe die samenwerking gaat lopen, maar ik weet dat de accountant mee kan kijken binnen Minox als hij zou willen, dus dat gaat zeker goedkomen.

Over LAKO Wegtransportmiddelen: Lako heeft ongeveer 25 werknemers in vaste dienst en maakt ook regelmatig gebruik van een aantal zzp-ers. De productie van opleggers en aanhangwagens bestaat hoofdzakelijk uit RVS-tankopleggers, (semi) diepladeropleggers en aanhangwagens, open opleggers met gedwongen gestuurde as(sen), containeraanhangwagens, aanhangwagens en opleggers voor het vervoer van rondhout en middenasaanhangwagens (zogenaamde wipkarren) in vele soorten en maten.
Behalve de bovengenoemde producten levert LAKO open laadbakken in vele uitvoeringen, meestal in combinatie met een Palfinger of Epsilon autolaadkraan. De combinatie van een autolaadkraan met een NCH containerafzetsysteem behoort ook tot de mogelijkheden.
Het leveren van complete combinaties van motorwagen met opbouw, autolaadkraan en bijbehorende aanhangwagen betekent dat de klant slechts één aanspreekpunt heeft. Door ook onderhoud, reparatie en alle verplichte keuringen te verrichten, geeft LAKO daadwerkelijk inhoud aan de term “One Stop Shopping”.

Contact: LAKO-Eibergen.nl