Service abonnement (voor Windows)

Service abonnement (voor Windows)

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hardware, printers en besturingssystemen volgen zich in een hoog tempo op. Met een service-abonnement op onze Windows pakketten ben je altijd verzekerd van de meest recente stand van Minox. Ook voor supportvragen over Minox, zowel op technisch als op administratief gebied, kun je gebruikmaken van deskundige telefonische begeleiding.

Je wordt regelmatig geïnformeerd over noviteiten, wetenswaardigheden en tips en trucs door middel van de nieuwsbrief Minox Connect.

Telefonische ondersteuning

Gedurende kantooruren heb je recht op telefonische ondersteuning op het gebruik van Minox.

Nieuwsbrief

Periodieke toezending van een nieuwsbrief. Middels deze nieuwsbrief wordt je o.a. op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen inzake Minox, tips voor het werken met Minox, tips in verband met Windows, nieuwe Windows-versies, netwerken enzovoorts.

Voorwaarden

De voorwaarden van het service-abonnement zijn opgenomen in onze Algemene leveringsvoorwaarden. Deze zijn hier te raadplegen.

Actuele stand van de programmatuur

Periodiek worden nieuwe versies van de standaard-programmatuur uitgebracht waarin verbeteringen en uitbreidingen zijn opgenomen. Verder worden van een versie, bij (kleine) wijzigingen, builds uitgebracht.