Minox

Menu

Welkom bij Minox open Api platform

Minox open Api platform

Bedankt voor je interesse in een koppeling met Minox! Minox bedient ruim 600 accountants en administratiekantoren en duizenden ondernemers. Deze pagina bevat praktische informatie voor iedere partij die met Minox wil koppelen.

Het proces om Minox partner te worden:

Wil je een koppeling maken met Minox? Dan wil Minox daar uiteraard aan meewerken! Om het proces in gang te zetten willen we je vragen op onze website het formulier in te vullen en dan proberen wij binnen 3 werkdagen te reageren.

Minox vind het belangrijk om een open platform te bieden waarop partijen gemakkelijk kunnen koppelen. Om partijen goed te kunnen begeleiden maken we onderscheid in drie groepen:

  1. Strategische koppeling: Minox en de partij met wie we koppelen trekken gezamenlijk op om tot een optimale gebruikerservaring te komen tussen de twee producten omdat de koppeling voor een zeer grote groep van onze klanten interessant is en veel waarde toevoegt aan de Minox propositie. Mochten er extra end-points nodig zijn dan zullen we die voor deze koppelingen realiseren.
  2. Branche specifieke koppelingen: de koppeling is van toegevoegde waarde voor een bepaalde branche of niche in de Minox klantengroep. Deze partij geven we toegang tot het API platform zodat zij zelfstandig een koppeling kunnen realiseren op basis van de beschikbare endpoints.
  3. Custom koppeling: een maatwerkkoppeling vanuit een eigen ERP, CRM of ander systeem met onze API. Ook dit is mogelijk maar hiervoor brengen we een tarief in rekening aan de klant, afhankelijk van de complexiteit en het verwachte gebruik van de koppeling.

Als partner maken we graag kennis en vragen we ook een formulier te ondertekenen waarbij wordt afgesproken dat er zorgvuldig met de data van onze klanten wordt omgegaan (bewerkersovereenkomst). Minox houdt zich het recht voor niet te koppelen met bepaalde partijen indien dit het imago of de belangen van Minox kan schaden.

Om te koppelen krijg je als partner van Minox toegang tot:

  1. Een client_id en client_secret waarmee je je als partner kunt authoriseren (via OAuth).
  2. Toegang als klant tot de acceptatieomgeving + demo inrichting van Minox inclusief wachtwoord.

De laatste versie van de API documentatie van Minox is te vinden op https://app.minox.nl/docs/api/rest

Een quickguide om je als partner op weg te helpen vind je hier.

Aanvragen koppeling