Minox

Menu

Customer Succes Manager 40 uur

Customer Success Manager 40 uur

Wil je werken bij het meest vooruitstrevende boekhoudpakket van Nederland? Kun je een strategisch plan maken om administratiekantoren te overtuigen om over te stappen naar betere software? En kun je hen nieuwsgierig maken naar een product dat hun werk leuker, makkelijker en efficiënter maakt? Solliciteer dan voor de rol van Customer Success Manager bij Minox!

 

Minox heeft een bestaande klantenkring van 650 administratiekantoren en groeit de laatste jaren steevast met meer dan twintig procent. Ons bedrijf is innovatief op het gebied van Robotic Accounting en daardoor toonaangevend in de markt. Denk daarbij aan realtime bankkoppelingen (PSD2), documentherkenning en volautomatische aflettering, zodat administraties altijd bij zijn.

 

Onze klanten zijn zeer tevreden. Volgens de vakpers staat Minox in de top vijf van beste boekhoudsoftware met een torenhoge 9,4 als het gaat om klanttevredenheid. Elke dag spreekt ons salesteam met administratiekantoren over nieuwe oplossingen, die bijdragen aan het verdienmodel. En met succes want onze klanten realiseren met Minox een tijdsbesparing van ruim 30 procent en zijn daardoor instaat om hun klanten efficiënter en beter te helpen.

 

Wil jij ons helpen om het #1 boekhoudpakket van Nederland te worden? Nu is je kans om aan boord te komen.

 

Wat ga je doen?

Als Customer Success Manager kijk je strategisch naar onze klantgroepen. Je maakt een plan om die klanten te benaderen waarvan je vermoedt dat aanvullende diensten, zoals een ondernemersapp, voorraad- en debiteurenbeheer, kunnen bijdragen aan hun succes. Dit plan voer je ook uit, waarbij je nauw samenwerkt met de collega’s van sales en marketing. Door jouw creatieve en enthousiaste benadering weet jij Minox klanten nieuwsgierig te maken naar deze aanvullende diensten.

 

Daarnaast adviseer je aangesloten kantoren en grote eindklanten, hoe zij slimmer kunnen werken met Minox software. Je zoekt naar oplossingen waar alle partijen gelukkig van worden, niet alleen de accountant maar ook de ondernemer.

 

Profiel

Je hebt een commerciële en klantgerichte instelling en je beschikt verder over:

 

Jouw competenties

 

Wat bieden wij jou?

 

Ben jij de Customer Succes Manager die Minox verder helpt met groeien? Ben je fulltime beschikbaar? Neem dan contact op en stuur je CV naar jobs@minox.nl

 

Heb je inhoudelijke vragen? Bel dan met Wolf Deiters: 06-12889862.