Minox

Menu

Minox Cloud ERP

" Minox ERP geboren vanuit frustratie! Dat kan anders "

  • Complex en niet gebruiksvriendelijk?
  • Kostbare en moeizame implementaties?
  • Het werkt niet precies zoals je wilt?
  • Duur…?

Kostbare en moeizame implementaties?

Minox ERP is een echt Cloud ERP, dus zonder installatie. Complex maatwerk is niet nodig en kun je configureren in een aparte software laag. Hierdoor blijft dit dus altijd werken na updates. Tevens zijn er minder trainingen nodig vanwege de intuïtieve opzet van dit Cloud ERP.

VRAAG EEN DEMO AAN

Complex en niet gebruikersvriendelijk?

Wat je ziet op het scherm moet er net zo uitzien als in de echte wereld. Handelingen moeten intuïtief zijn en aansluiten op de wensen van de gebruiker. Door de volledig geïntegreerde realtime BI oplossing heb je altijd inzicht in alle aspecten van de onderneming.

VRAAG EEN DEMO AAN

Welk pakket past het beste bij mij?

Duur…?

Minox ERP is volledig op abonnementsbasis, dus geen hoge investeringen vooraf. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt en het is ieder kwartaal opzegbaar. Geen dure consultants voor implementatie en maatwerk en support is inbegrepen in de prijs.

VRAAG EEN DEMO AAN

Het werkt niet precies zoals je wilt?

Minox ERP is ontworpen om volledige flexibel te zijn (ALS…DAN…). De inrichting kan continu gefinetuned worden zonder ingewikkelde software updates. Minox ERP groeit daardoor met je mee. Het is ontworpen om te integreren met allerlei logistieke systemen (EDI, logistiek, webshops, POS, creditcards, etc.).

VRAAG EEN DEMO AAN