Menu

Boekhoudprogramma voor zzp'ers

Boekhoudprogramma voor zzp'ers

Efficiënt online boekhouden voor een vaste lage prijs

Eenvoudige boekhoudsoftware voor Zzp’ers

We begrijpen best dat je als zzp’er je wel andere zaken aan je hoofd dan je boekhoudprogramma. Je wilt niets liever dan ondernemen en zelf je geld verdienen, maar dan wel met zo min mogelijk tijd besteden aan je bedrijfsadministratie. Minox begrijpt dat en maakt daarom boekhoudprogramma waarbij boekhouding voor de Zzp’er verleden tijd is.

Klinkt dat onlogisch? Misschien wel. Natuurlijk is er altijd input van jou als Zzp’er nodig om een boekhouding te kunnen voeren. We weten immers niet hoeveel uur je voor welke klant hebt gewerkt of welke uitgaven je deze maand hebt gedaan.

Met onze software doen we er echter alles aan om zo veel mogelijk te automatiseren. Het registreren van uren en het scannen van je bonnen is dus ook echt het enige wat wij nog van je nodig hebben. Je kunt vervolgens direct vanuit je administratie de facturen versturen en de betalingen uitvoeren.

Zo is je administratie op orde en heeft je boekhouder elk moment inzicht in je zakelijke financiën. Dit zorgt ervoor dat jij je tijd kan besteden aan ondernemen.

Ben je benieuwd welke oplossing het best bij jou past? Doe dan onze gratis keuzehulp!

Welk pakket heb ik nodig?

Tijd besparen met online boekhouden voor elke zzp’er

Wij geloven in boekhoudsoftware waar elke Zzp’er blij van wordt. Software die je helpt om tijd te besparen, waardoor je cijfers actueel zijn. Door slim samen te werken met je administratiekantoor houd jij tijd over voor ondernemen!

De 7 voordelen van Minox voor de zzp’er

   Facturen online versturen

  Sneller betaald krijgen door slimme betaallink

  Bonnen en facturen realtime scannen en verwerken

  Direct betalen vanuit je boekhouding

  Altijd inzicht in de cijfers

 In de Cloud, altijd en overal beschikbaar

  Vaste lage prijs

Je administratie anno 2021

Boekhouden met een schoenendoos vol bonnen en een ingewikkeld Exceldocument is verleden tijd.

Als zzp’er wil je jouw volledige administratie in één app kunnen beheren: van het scannen van bonnetjes tot aan het versturen van een herinnering met betaallink. Met Minox kun je al deze acties met één klik uitvoeren.

Facturen en offertes

Dat je klanten een factuur ontvangen is vanzelfsprekend. Facturen maak je in Minox daarom snel en eenvoudig in jouw huisstijl. Heb je eerst een offerte nodig, dan is deze zo gemaakt.

Klanten kunnen facturen direct betalen via Ideal of creditcard via de slimme betaallink. Onderzoek wijst uit dat facturen hiermee tot wel drie keer sneller betaald worden.

boekhoudprogramma zzp mollie

Digitaal werken met Bizcuit

Als zzp’er maak je regelmatig kosten onderweg. Bijvoorbeeld bij een lunchafspraak in dat nieuwe hippe koffietentje vlakbij je kantoor.

Dankzij Bizcuit, de koppelde ondernemersapp die 100% compatibel is, kun je de bonnetjes eenvoudig scannen en wordt de kostenpost automatisch in je administratie verwerkt. Zo heb je altijd al je documenten op één plek, kom je niet meer thuis met een laptoptas vol bonnetjes én voldoe je direct aan de bewaarplicht.

Makkelijker kunnen we het niet maken.

Betalen vanuit je boekhouding

Om te zorgen dat je administratie nog sneller op orde is, is ondernemersapp Bizcuit voorzien van échte bankenkoppelingen.

Krijg je een factuur binnen? Dan betaal je het openstaande bedrag direct vanuit de app – zonder tussenkomst van internetbankieren.

Dankzij de bankenkoppeling worden betalingen automatisch tegen de juiste facturen afgeboekt en heb jij altijd je administratie op orde.

Controleren

Goedkeuren

Betalen

Features voor de professional

Natuurlijk zijn er tientallen andere boekhoudoplossingen voor freelancers beschikbaar. Deze oplossingen hebben echter vaak één ding gemeen: ze missen uitgebreide functionaliteiten voor de professional.

Dankzij meer dan 35 jaar ervaring weten wij precies wat jij en je accountant nodig hebben. Daarom beschik je met Minox standaard over de volgende mogelijkheden:

BEKIJK ALLE FUNCTIONALITEITEN