Minox

Menu

Serviceabonnement

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hardware, printers en besturingssystemen volgen zich in een hoog tempo op. Met een service-abonnement bent u altijd verzekerd van de meest recente stand van MINOX. Ook voor supportvragen over MINOX, zowel op technisch als op administratief gebied, kunt u gebruikmaken van deskundige telefonische begeleiding. U wordt regelmatig geïnformeerd over noviteiten, wetenswaardigheden en tips en trucs door middel van een nieuwsbrief en via de blogs en nieuwsberichten op onze website.

Telefonische ondersteuning

Gedurende kantooruren heeft u recht op telefonische ondersteuning op het gebruik van MINOX.

Actuele stand van de programmatuur

Periodiek worden nieuwe versies van de standaard-programmatuur uitgebracht waarin verbeteringen en uitbreidingen zijn opgenomen. Deze nieuwe versies worden u automatisch per CD toegestuurd. Verder worden van een versie, bij (kleine) wijzigingen, builds uitgebracht. Deze builds worden u niet toegestuurd maar kunt u vanuit MINOX van het internet ophalen.

Nieuwsbrief

Periodieke toezending van een nieuwsbrief. Middels deze nieuwsbrief wordt u o.a. op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen inzake MINOX, tips voor het werken met MINOX, tips in verband met Windows, nieuwe Windows-versies, netwerken enzovoorts.

Voorwaarden
De voorwaarden van het service-abonnement zijn opgenomen in onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Deze zijn hier te raadplegen.