Minox

Menu

Serviceabonnement

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hardware, printers en besturingssystemen volgen zich in een hoog tempo op. Met een service-abonnement ben je altijd verzekerd van de meest recente stand van MINOX. Ook voor supportvragen over MINOX, zowel op technisch als op administratief gebied, kun je gebruikmaken van deskundige telefonische begeleiding. Je wordt regelmatig geïnformeerd over noviteiten, wetenswaardigheden en tips en trucs door middel van een nieuwsbrief en via de blogs en nieuwsberichten op onze website.

Telefonische ondersteuning

Gedurende kantooruren heb je recht op telefonische ondersteuning op het gebruik van MINOX.

Actuele stand van de programmatuur

Periodiek worden nieuwe versies van de standaard-programmatuur uitgebracht waarin verbeteringen en uitbreidingen zijn opgenomen.  Ook worden van een versie, bij (kleine) wijzigingen, builds uitgebracht. Deze builds kun je vanuit MINOX downloaden.

Nieuwsbrief

Periodieke toezending van een nieuwsbrief. Middels deze nieuwsbrief wordt je o.a. op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen inzake MINOX, tips voor het werken met MINOX, tips in verband met Windows, nieuwe Windows-versies, netwerken enzovoorts.

Voorwaarden
De voorwaarden van het service-abonnement zijn opgenomen in onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Deze zijn hier te raadplegen.