Minox

Menu

Mobiele app

" Super handig één mobiele app voor al mijn bankinformatie en documenten "

  • Unieke Bizcuit ondernemersapp
  • Bonnen en facturen scannen
  • Betalen met je vingerafdruk
  • Altijd al je documenten bij de hand

minox ondernemersapp bizcuit

Bizcuit de ondernemersapp

Bizcuit is de multi functionele ondernemersapp voor jouw Business. Deze unieke app is standaard inbegrepen bij ieder Minox abonnement. Het is een zwitsers zakmes voor je administratie, met unieke functionaliteiten zoals document management, Scan & Pay, betalen met je vingerafdruk en meer. De app is multi device dus beschikbaar op phone, tablet en laptop.

MEER WETEN?

Rekening informatie

Koppel al je bankrekeningen in één app, dan heb je altijd overzicht over je liquiditeit. Van alle gekoppelde rekeningen krijg je de bankmutaties realtime binnen en kun je rechtstreeks je facturen en bonnen zien achter je banktransacties.

VRAAG EEN DEMO AAN

Welk pakket past het beste bij mij?

Responsive design

De Bizcuit ondernemers app is te gebruiken op ieder apparaat. Dus zowel op je telefoon als ook op je tablet, laptop of desktop. Zo heb je altijd en overal toegang tot je digitale business kit.

VRAAG EEN DEMO AAN
betalen in je boekhouding

Betalen

Facturen uit je administratie betalen met je vingerafdruk, dat is uniek in Nederland. De boekhouder maakt een betalingsvoorstel in Minox en de directeur kan deze na controle en eventuele aanpassing goedkeuren, waarna het voorstel direct wordt uitgevoerd door de bank. Dat noemen we "nooit meer klieren in internetbankieren"

VRAAG EEN DEMO AAN

Scan & Pay

Wat is Scan & Pay: maak een foto van de factuur, de factuur wordt automatisch herkend en je kunt hem direct vanuit de Bizcuit app betalen. Makkelijk toch?

VRAAG EEN DEMO AAN
factuur herkennen bizcuit app telefoon
minox - factureren

Facturatie

Mobiel factureren voor iedere ondernemer die gewoon regelmatig een eenvoudige factuur wilt versturen.

VRAAG EEN DEMO AAN

Documenten

In de Bizcuit app scan je al je bonnen en facturen.  Deze worden vervolgens in documentmanagement opgeslagen en zijn volledig doorzoekbaar. Handig als je een factuur of bonnetje moeten zoeken!

VRAAG EEN DEMO AAN
factuur herkennen bizcuit app telefoon

Open platform

De Bizcuit ondernemersapp is gebouwd op een open platform waarop banken, boekhoudpakketten en aanbieders van diverse apps samen geïntegreerde diensten aan gebruikers kunnen aanbieden. Een open platform stimuleert creativiteit, innovatie en biedt de gebruiker daardoor veel meerwaarde. Wil je ook een service of een app aanbieden via het Bizcuit platform?

VRAAG EEN DEMO AAN