Menu

Senior JavaScript / Node.js Developer | Omgeving Utrecht

Wij zijn Minox, een softwarebedrijf met jarenlange ervaring. Door deze ruime ervaring kennen wij de branche van accountants- en administratiekantoren. Door middel van innovatie, kort schakelen met klanten en no non-sense maken wij software waar de kant blij van wordt. Wij koppelen met verschillende leidende partijen en spelen een grote rol in de markt.

Minox is volop in ontwikkeling en groeit snel. Ook ons development team groeit mee. Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een ervaren Node.js developer. Je komt in een dynamisch team te werken, waarin je van elkaar leert en elkaar beter maakt. We bouwen nieuwe features om onze cloud-oplossing aan te laten sluiten bij de wensen van de klant. Hierbij help je met  het ontwikkelen en denkt mee hoe dit het beste kan. Daarvoor functioneer je naast het dev werk ook als sparringpartner.

Wat ga je doen?

Onze ambitie is om voorop te blijven lopen. Hiervoor werken we met innovatieve technieken aan vooruitstrevende functionaliteiten. Je gaat aan de slag om onze eigen API verder uit te breiden en om meer koppelingen te realiseren met diverse partners. Je denkt mee over de architectuur en zorgt ervoor dat die toekomstbestendig blijft. Je blijft jezelf ontwikkelen door je te verdiepen in de laatste technieken en voorstellen te doen voor toekomstige ontwikkelingen.

Onze oplossing wordt gehost in AWS en we kijken altijd naar (nieuwe) AWS producten en services om ons platform verder uit te breiden. Ook zijn we bezig met AI en machine learning, als je het leuk vindt, is hierin ook voor jou een rol weggelegd.

Wie zoeken we?

Wij zijn een gedreven team van ontwikkelaars en helpen elkaar om tot het beste resultaat te komen. Wij zoeken een analytisch sterke en proactieve developer die hier aan bij wil dragen. Word jij ook enthousiast over je werk en ben je trots na een sprint?

Functie eisen

Wat kan je van ons verwachten?

Wij zitten in een leuke fase van scale-up, waarbij het team niet te klein, maar ook niet te groot is. Je kan dus echt volop mee-ontwikkelen en denken! Wij geloven dat mensen moeten doen waar ze goed in zijn. Precies hetzelfde geldt voor onze eigen werknemers. We zorgen ervoor dat iedereen zich persoonlijk kan ontwikkelen zodat je elke dag het beste uit jezelf kan halen. Ervaren seniors helpen je om snel nieuwe zaken eigen te maken (en misschien kan je hen ook nog wat leren), deelnemen aan trainingen en conferences is mogelijk, en er is ruimte om aan je eigen projecten te werken.

Wij hebben een sterke ambitie en geloven er in de grootste speler van Nederland te worden. Bouw jij hier aan mee?

Neem dan contact op met ons en stuur je CV naar werkenbij@minox.nl.