Minox

Menu

CannonWorks

Terug
beeldmerk cannonworks

“Het kantoor in je broekzak”

Wat biedt CannonWorks?

Met CannonWorks heb je het kantoor in je broekzak. Je regelt als bedrijf met of zonder personeel echt alles vanaf  je PC of met de app op tablet en smartphone. Met CannonWorks werk je samen in- en rondom je bedrijf en dus ook samen met je boekhouder.

Ondernemers zijn altijd druk en hebben eigenlijk nooit écht de tijd om de dagelijkse bedrijfsprocessen goed op orde brengen. CannonWorks is slimme software waarmee jij en je collega’s je dagelijks werk doet en alles rondom je projecten bijhoudt, waaronder offertes, calculaties, urenregistraties, werkbonnen, facturen, documenten en afbeeldingen, maar ook de overeenkomsten en abonnementen met klanten regelt. Met CannonWorks heb je gebruiksvriendelijke software die dat allemaal voor je oplost, niet moeilijk, maar gewoon simpel en overzichtelijk.

Ook je boekhouding moet goed op orde zijn en daarom sluit CannonWorks aan op Minox. Dat kan je nu heel gemakkelijk regelen zonder daar veel moeite voor te hoeven doen! In 2 minuten heb je een gratis CannonWorks proefaccount ingesteld in je eigen huisstijl en direct gekoppeld aan Minox.

Hoe koppel je CannonWorks aan Minox?

1. Log in bij CannonWorks* en klik op je bedrijfslogo
2. Klik op Account en kies Upgraden met Add-ons
3. Kies Koppel met je boekhouding
4. Maak dan de keuze om met MINOX te koppelen
5. Je moet vervolgens koppelen met de inloggegeven van MINOX

* Vraag hier een gratis CannonWorks proefaccount aan. Neem voor meer informatie contact op met CannonWorks

Minox biedt naast CannonWorks nog veel meer koppelingen voor ondernemers en accountants.