Minox

Menu

CCV Salespoint

Terug
beeldmerk ccv salespoint

“Met het betrouwbare kassasysteem CCV SalesPoint houd je grip op jouw zaak.”

Wat biedt CCV SalesPoint

Met het betrouwbare kassasysteem CCV SalesPoint houd je grip op jouw zaak. Naast een moderne kassa in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving. Tools die je veel administratief werk uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op jouw klanten en zorgeloos kunt ondernemen. Koppel CCV SalesPoint eenvoudig aan Minox en je kunt vanuit één online omgeving gemakkelijk zowel je online en fysieke assortiment beheren en je verkopen managen.

Hoe werkt de koppeling van CCV SalesPoint en Minox?

De koppeling zorgt ervoor dat er automatisch een verkooptransactie aangemaakt wordt in Minox bij een verkoop. Deze verwerking gebeurt uiteraard inclusief een correcte afhandeling van BTW, verzendkosten en kortingen. Stop met het handmatig invoeren van de journaalposten en bespaar net als andere webwinkeliers veel tijd, met minder fouten in de boekhouding!

Meer lezen over hoe je CCV SalesPoint activeert in Minox? Lees dan de Minox quick guide of vraag de koppeling aan via webwinkelfacturen (30 dagen gratis).

Kijk hier welke koppelingen wij nog meer voor je beschikbaar hebben.