Minox

Menu

Ecwid

Terug
beeldmerk ecwid

 

Ecwid webwinkelbestellingen rechtstreeks doorzetten naar Minox

Ecwid maakt wereldwijd honderdduizenden klanten mogelijk online te verkopen via hun favoriete social media platform, zoals Facebook, Instagram en Google. Met bijna 4 miljard euro aan verkopen is Ecwid een bewezen, simpele oplossing voor het MKB om online te verkopen via allerlei verkoopkanalen.

Het integreren van Ewcid met Minox stelt je in staat de Ecwid bestellingen automatisch door te zetten naar Minox. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten, dubbele data-invoer en resulteert in een betrouwbare boekhouding. Meer details over de koppeling, lees de handleiding voor Ecwid en Minox.

Geïnteresseerd? Meld je aan voor een proefperiode via Ecwid appstore.

 

Besparing op tijd en geld, omdat je geen handmatige invoer meer hoeft te doen en de kans op fouten wordt verminderd. Bovendien zorgt de koppeling met Minox voor een betrouwbare boekhouding, omdat alle transacties direct en correct worden verwerkt.

Als webshop eigenaar of ecommerce bedrijf is het belangrijk om je te richten op het verkopen van producten en het laten groeien van je business. Het bijhouden van de administratie kan echter veel tijd en energie kosten. Het handmatig invoeren van bestellingen in je boekhoudsysteem kan een tijdrovende klus zijn, vooral als het aantal bestellingen toeneemt. Dit kan leiden tot fouten en vertragingen in het verwerken van betalingen en het bijhouden van de voorraad.

Door de koppeling van Ecwid met Minox wordt dit proces geautomatiseerd en bespaar je tijd en geld op de administratie. Je kunt je richten op het laten groeien van je business, terwijl de bestellingen automatisch worden doorgezet naar je boekhoudsysteem. Dit zorgt ervoor dat je sneller en efficiënter kunt werken en de kans op fouten wordt verminderd.

Banktransacties automatisch laten inlezen en verwerken

Bovendien biedt Minox nog veel meer mogelijkheden om tijd te besparen op de administratie. Zo kun je bijvoorbeeld ook facturen automatisch laten verwerken met behulp van OCR-technologie en kun je banktransacties automatisch laten inlezen en verwerken. Hierdoor wordt de administratie nog verder geautomatiseerd en bespaar je nog meer tijd en geld.

Met de koppeling tussen Ecwid en Minox kun je dus eenvoudig en snel je webwinkelbestellingen verwerken en bespaar je tijd en geld op de administratie. Hierdoor kun je je richten op het laten groeien van je business en het verkopen van producten, terwijl de administratie op de achtergrond wordt afgehandeld. Dit geeft rust en zekerheid, omdat je altijd een betrouwbare boekhouding hebt en op tijd kunt factureren en betalingen kunt verwerken.

Kijk hier welke koppelingen wij nog meer voor je beschikbaar hebben.