Minox

Menu

HoorayHR

Terug
beeldmerk hooray! hr software

Personeelsdeclaraties direct in je boekhouding

HoorayHR biedt een volledige set features aan voor alle (administratieve) HR-processen. Een van die features ondersteunt het proces van de personeelsdeclaraties. Personeelsleden kunnen bonnetjes en facturen van declaraties scannen met de HoorayHR app waarna deze digitaal op één plek terechtkomen. Na goedkeuring kan een declaratie van een personeelslid direct worden betaald.

HoorayHR heeft een integratie met Minox. Hiermee wordt het mogelijk om direct personeelsdeclaraties naar de boekhoudsoftware van Minox te versturen. Hierdoor hoeven declaraties niet langer handmatig ingevoerd te worden door de ondernemer of zijn/haar administratiekantoor/boekhouder. Daarnaast geeft het direct een compleet overzicht van declaraties in de crediteurenpost.

Waarom kiezen voor HoorayHR,
de alles-in-één HR tool?

Met HoorayHR zijn al je HR processen gestroomlijnd. Weg met losse Excel spreadsheets en rondslingerende documenten. Met HoorayHR vergeet je nooit meer een HR taak en zijn je medewerkers superblij met jou als werkgever!

Automatiseer je HR processen en bespaar tijd

Manage

Als ondernemer of HR manager krijg je een hoop HR taken op je bordje. Van verlofaanvragen tot declaraties en van contractverleningen tot maken van rapportages voor je loonadministratie. Met HoorayHR zorgen we dat deze taken een eitje worden.

Digitaal personeelsdossier voor structuur en overzicht

Houd je HR zaken up-to-date met een digitaal personeelsdossier. Eén plek voor alle bestanden en informatie van je medewerkers. Nooit meer iets kwijt!

 

Kijk hier welke koppelingen wij nog meer voor je beschikbaar hebben.