Minox

Menu

Speedbooks

Terug
beeldmerk speedbooks

Wat biedt Speedbooks?

Speedbooks, is gebruiksvriendelijke rapportagesoftware waarmee je heel eenvoudig overzichtelijke financiële rapportages zoals managementrapportages, jaarrekeningen en begrotingen kunt maken. Dankzij de koppeling tussen Minox Online en Speedbooks kun je automatisch financiële rapporten laten maken met de data uit jouw administratie. Op die manier heb jij in een paar stappen een uitgebreid dashboard.  Je kunt het dashboard eenvoudig aanpassen zodat naar jouw specifieke wensen. Zo heb je altijd en overal een real-time inzicht in jouw administratie.

Hoe werkt de koppeling tussen Speedbooks en Minox?

Door de nieuwe directe API koppeling met Minox, kan een gebruiker met een druk op de knop een Minox administratie volledig automatisch inlezen in het Speedbooks platform. Omdat Minox RGS (Referentie Grootboekschema) volledig ondersteunt, is het handmatig rubriceren van grootboekrekeningen niet nodig. Je kan dus op een eenvoudige manier je administratie geautomatiseerd inlezen in het Speedbooks platform! Dit zorgt ervoor dat je sneller en efficiënter te werk kan gaan.

Digitale dashboards

Speedbooks levert een uitgebreid pallet aan mogelijkheden als het gaat om digitale dashboards. Zo zijn er zeer veel, pre build templates en zijn modellen eenvoudig naar wens aan te passen.

Rapportage

Een (concept) kwartaal- of jaaropgave maken is nu wel heel eenvoudig geworden. Doordat rubriceren op basis van het grootboekschema vrijwel geheel geautomatiseerd is, wordt het opmaken van een (tussentijds) rapport wel heel eenvoudig gemaakt. Omdat het samenstellen van de jaarrekening zo snel en eenvoudig gaat, hou je als boekhoudprofessional meer tijd over om de cijfermatige analyse voor je klant te onderbouwen.

Meer lezen over de koppeling tussen Speedbooks en Minox? Lees hier het nieuwsartikel. Meer informatie over Speedbooks zelf? Bekijk hier de koppeling! Kijk hier welke koppelingen wij nog meer voor je beschikbaar hebben.