Minox

Menu

Opzeggen

Webinars En Trainingen

Minox Opzeggen?

 

Ga je ons verlaten? Via dit formulier kun je je opzegging aan ons doorgeven, wij sturen je daarna zo snel mogelijk een bevestiging van de opzegging van je Minox abonnement.

Let op: Na de beëindiging van je Minox abonnement heb je geen toegang meer tot Minox. Mochten er na de opzegdatum nog aanpassingen gedaan moeten worden aan de administratie, dan zal je het abonnement opnieuw moeten activeren.

 

Opzegtermijn

De opzegtermijnen zijn opgenomen in de Algemene voorwaarden. Wil je je abonnement op een later moment beëindigen dan de eerstvolgende opzegtermijn, laat dit dan weten in het opmerkingenveld in het formulier.

✓  Minox Online

Opzegtermijn betreft einde van het lopende kalenderkwartaal.

✓  Minox voor Windows

Opzegtermijn betreft einde van het lopende kalenderjaar. Opzeggingen voor Minox voor Windows dienen voor 1 oktober te zijn doorgegeven.

 

Bewaarplicht

De wet vereist dat je je financiële gegevens 7 jaar bewaart. Om na een opzegging te blijven voldoen aan deze bewaarplicht biedt Minox een drietal opties aan. Laat in het opmerkingenveld van het formulier weten wanneer je gebruik wilt maken van één van deze drie opties.