Minox

Menu

Order Management Module

Snel en accurate orderverwerking

Snelle en nauwkeurige orderverwerking is cruciaal voor het succes van een ondernemer, of je nu een productiebedrijf hebt of je je in de snelle wereld van e-commerce en omnichannel retail bevindt. Een klant stelt vandaag de dag hoge eisen en heeft veel keuze, dus een naadloze koopervaring is een must.

Met de nieuwe order managementmodule van Minox is het opstellen en verwerken van orders van het moment van bestelling tot uiteindelijke levering eenvoudiger geworden. Automatiseer de orderverwerkingsprocessen met de verbeterde order management module van Minox Online!

minox-order-concept
minox ordermanagement pakbon

Een gestroomlijnd orderproces

Een gestroomlijnd bestelproces verkleint foutmarges, bespaart je veel tijd en onder aan de streep ook veel geld. Minox Online maakt software waar je blij van wordt. Dat betekend dat we continu bekijken hoe we onze software  kunnen verbeteren, processen kunnen automatiseren, logische koppelingen kunnen maken en het gebruik nog intuïtiever kunnen maken voor jou als ondernemer.

Minox heeft haar order management module sterk verbeterd. Het is nu nog eenvoudiger om het orderproces van offerte tot factuur te beheren. Zo krijgt je meer grip op de hele orderketen.

Features

Hieronder bespreken we enkele belangrijke features van de Ordermanagement module van Minox Online

   Procesbewaking

Wanneer je grote ordervolumes verwerkt is procesbewaking cruciaal. Bij Minox is de workflow van offerte opmaak tot facturatie inzichtelijk (incl. documenten zoals pak- en leverbonnen) en het volledige orderdossier is gekoppeld  aan de debiteur. Ook beheer je op debiteur- en artikelniveau meer details, zoals prijs, btw klasse of specifieke kortingsafspraken.

 

   Facturering

Orders zijn eenvoudig om te zetten naar factuur. Dat kan zowel per order afzonderlijk of in bulk. Heb je meerdere orders die je wilt bundelen? Een van de nieuwe features is het opstellen van verzamelfacturen. Je kunt hiermee meerdere orders op een logische wijze verzamelen op één factuur.

afstandsverkopen ordermanagement

   Rapportage

Je order management sluit uiteraard naadloos aan op je Minox Online boekhouding. De boekingen zijn direct zichtbaar in je administratie waardoor je altijd kijkt naar een actueel dashboard en het overzicht bewaart.Het gebruiksvriendelijke, en vernieuwde intuïtieve dashboard geeft je volledig inzicht in je orderstatus. Bovendien is er een handige rapportage tool die de kracht van informatie in jouw handen legt. Slimme beslissingen nemen in je orderproces is nu nog eenvoudiger.

 

   Internationale Handel

Handel je buiten de landsgrenzen en heb je te maken met de nieuwe EU regels voor afstandsverkopen? Binnen de ordermanagement module is het mogelijk om te werken met rule based BTW, waardoor je administratief eenvoudig op basis van de nieuwe regels boekt en ook de ICP aangifte eenvoudig verzorgd.

Tijd besparen met Minox

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die onze nieuwe order management module biedt? Wij laten je graag zien hoe je veel tijd kunt besparen wanneer je je order management proces inricht met Minox Online. Nieuwsgierig hoe wij dit doen? Neem contact met ons op voor een demonstratie, of probeer onze order management module gewoon een keer vrijblijvend uit.