Typhone.nl

Typhone.nl

Typhone – Nederlands grootste online telecomshop

Sinds de oprichting in 2000 is Typhone uitgegroeid tot de toonaangevende telecomshop op internet. Typhone biedt gratis GSM’s, mobiele telefoon abonnementen, voordelige sim only abonnementen en al het andere dat onder telecommunicatie verstaan wordt.

Met scherpe prijzen en een superieure service trekt Typhone meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per maand en al ruim 10 jaar één van de grootste online telecomshops van Nederland. Typhone voert (als een van de weinige telecomshops) het Thuiswinkel Waarborg.

“We maken ook optimaal gebruik van telebanking in MINOX. Met het aantal transacties, dat wij dagelijks moeten verwerken, is dit een absolute must. Met de modules MINOX-Automatische betalingen, MINOX-Verwerking bankmutaties en MINOX-Incasso is ons betalingsverkeer optimaal geautomatiseerd. We zijn hier enthousiast over.”

De heer Frank Sanders
Financieel directeur

Terug naar overzicht

Meer referenties

Agriprom

Agriprom is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de internationale agrarische markt. Wij zijn specialisten in de melkveehouderij...

Kolkman Business Administration

Kolkman Business Administration is gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening ten behoeve van het midden- en kleinbedrijf (MKB), waarbij deskundigheid,...