Minox

Menu

AAC/Einstein BV

Terug

“Eenvoudig, doch compleet. Dat is Minox voor AAC/Einstein BV”

De toegevoegde waarde van Minox voor AAC/Einstein BV: Het programma is eenvoudig te bedienen en heeft heldere overzichten. De huidige, moderne ondernemer wil geen papier meer. Scan en herken is hiervoor een perfecte oplossing en goed werkend.

Over de samenwerking met Minox: Wij werken sinds 1991 met Minox en waarderen de helpdesk die nagenoeg altijd zonder wachttijd is. Dit in tegenstelling tot andere pakketten waar we mee werken: hier ondervinden wij soms een lange wachttijd of wordt er verzocht je werkset in te leveren, waarna we dan maar moeten wachten tot de vraag is opgelost. Minox lost technische vragen en issues altijd meteen op.

Over AAC/Einstein BV: Wij zijn een kantoor met 6 medewerkers dat bestaat sinds 1991. Onze doelstelling is kwaliteit, service en snelheid. Wij verrichten werkzaamheden die zeer divers zijn en variëren van het jaarlijks invullen van de belastingaangifte voor particulieren tot het verrichten van administratieve diensten ten behoeve van beursgenoteerde ondernemingen.

Contact: www.einstein.nl