Minox

Menu

Administratiekantoor Ikink

Terug

“Waarom moeilijk doen als het met Minox kan”

De toegevoegde waarde van Minox voor Administratiekantoor Ikink: Aangezien we al lang met Minox werken en ik de ontwikkeling van de Online-versie zie, dan voel ik me daar erg prettig bij. Belangrijk daarbij is de fijne werking van het pakket maar zeker ook de goede ondersteuning van de helpdesk.

Over het contact met en communicatie door Minox: Sedert de oprichting van ons kantoor in 2007 zijn wij gestart met Minox voor Windows. Via een inlogportaal zijn onze administraties overal en altijd bereikbaar. Ik heb dit pakket als zeer prettig ervaren, het is gebruiksvriendelijk en ook aan klanten die er mee willen gaan werken is het goed uit te leggen.

Eind 2017 zijn we begonnen met de geleidelijke overstap naar Minox Online. Hierin is heel veel herkenbaar vanuit de windows-versie. Voor ons als administrateur/boekhouder is het erg prettig om op deze manier met scan-/herken te werken en het automatisch inlezen van de bankmutaties. Je krijgt meer tijd om je te richten op advieswerk richting de klant.

Over Administratiekantoor Ikink: Administratiekantoor Ikink richt zich op ondernemers die op zoek zijn naar een efficiënt en accuraat werkend administratiekantoor. Onze dienstverlening kan men als volgt samenvatten: “wij maken tijd wanneer u tijd heeft”.

Contact: Administratiekantoor Ikink