Minox

Menu

Administratiebureau Balans

Terug

“Minox gaat met z’n tijd mee, en luistert naar de wensen en behoeften van de klant”

 

Ervaringen van Administratiebureau Balans

 

De toegevoegde waarde van Minox voor Administratiebureau Balans: Minox is onderdeel van mijn bedrijf. Tijdens mijn opleidingen werkten we met Exact, ik vind Minox prettiger en overzichtelijker werken.

Over de samenwerking met Minox: Ik ervaar het contact met Minox als zeer prettig, ik werk al ongeveer 20 jaar met Minox. In het begin van die jaren werkte dit programma nog onder DOS. Ik kan ermee lezen en schrijven. Inmiddels hebben er vele veranderingen plaatsgevonden waardoor het soms weer even moeite kost om met alle nieuwe toepassingen te leren werken maar Minox helpt mij hier altijd heel goed en geduldig mee op weg. Zo is onlangs Wolfgang een hele middag heel geduldig bij mij thuis geweest om alles stap voor stap uit te leggen.

De markt voor accountants en boekhouders is volop in beweging. In welke mate helpt Minox je met de veranderende situatie?: Omdat Minox met de tijd mee gaat, gaat het programma ook automatisch mee met de wensen en behoeften die tegenwoordig nodig zijn om je bedrijf goed te kunnen runnen op de arbeidsmarkt. Met een paar drukken op de knop kan ik een goed leesbaar overzicht aan klanten, de belastingdienst, overheidsinstellingen en evt. kredietverstrekkers overhandigen waardoor er sneller gewenste resultaten gehaald kunnen worden.

Over Administratiebureau Balans: Administratiebureau Balans is met veel enthousiasme ruim tien jaar werkzaam in diverse sectoren. Bij ons relatief kleine bedrijf staat persoonlijk contact hoog in het vaandel zodat wij u als deskundig en betrokken partner advies op maat kunnen geven. De door ons gebruikte softwarepakketten zijn o.a. Minox, Tecknow, Infine.

Contact: administratiebureaubalans