Minox

Menu

Administratiekantoor NOFRI

Terug

“Minox: Onbekend bij velen, maar door mij zeer bemind.”

De toegevoegde waarde van Minox voor Administratiekantoor NOFRI: Dat ik kan aanbieden in de cloud te werken. En gewoon het hele pakket à enorm gebruiksvriendelijk. Ik werk inmiddels al meer dan 20 jaar met Minox (10 jaar als zelfstandig administratiekantoor en 10 jaar daarvoor omdat ik de administratie verzorgde bij een metaalbedrijf dat met Minox werkte) en ben al 20 jaar tevreden.

De markt voor accountants en boekhouders is volop in beweging. In welke mate helpt Minox je met de veranderende situatie? Dat ik in de cloud werken aan kan bieden, en uiteraard het factureren in pdf-UBL en de bankbestanden inlezen. (De koppeling daar ben ik mee gestopt: ik had geen zin in een automatische bijwerking van de gegevens, dan moet je wel erg up to date werken voor je klanten, dat wordt soms lastig. Bovendien meen ik mij te herinneren dat ik daarvoor moest betalen en ik wil mijn klanten niet extra hoeven te berekenen omdat alles zo nodig in de cloud moet: de CAMT053 en MT940 bestanden werken prima. Overigens verzorg ik ook nog een flink deel via de ouderwetse desktop. Ik tast per klant af wat de wensen zijn voor de klant en voor mijzelf.

Over de samenwerking met Minox: Over Minox niets dan goeds. Het contact met de medewerkers is uitmuntend te noemen. Bij vragen wordt je goed geholpen. Ook als de helpdesk lange tijd met je aan de telefoon moet zitten om je probleem op te lossen is dat geen enkel probleem. De nieuwsbrief lees ik niet altijd even goed moet ik eerlijk zeggen. De webinars heb ik ook niet eerder gevolgd en aan de innovatiesessies en klantendag ben ik wegens tijdgebrek ook nog nooit toegekomen.

Over Administratiekantoor NOFRI: Mijn bedrijf is een allround administratiekantoor gespecialiseerd in het MKB. Ik kan een uitgebreid pakket aan diensten aanbieden, toegespitst op de behoefte van de ondernemer. Met dit pakket ondersteun ik de ondernemer op administratief en fiscaal gebied. Ook particulieren kunnen de jaarlijkse belastingaangifte door mij laten verzorgen. Mijn kantoor kijkt niet alleen naar uw cijfers maar ook naar de ondernemer achter deze cijfers. Wie bent u en wat drijft u? Ik wil graag bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Ik denk mee met uw bedrijfsprocessen en ben kritisch wanneer ik vind dat dit nodig is. Met duidelijke uitleg en helder advies bied ik u structuur waardoor uw bedrijf kan groeien. Ik ben pas tevreden als u dat bent!

Contact: Administratiekantoor NOFRI