Minox

Menu

Apuls Cijfers & Advies

Terug

“Het contact met Minox is altijd uiterst prettig, je wordt altijd direct geholpen.”

Hoe ervaar je het contact met en communicatie door Minox? Onze ervaring met Minox is dat je een betrouwbare no-nonsense partner naast je bedrijf hebt staan die met kwalitatief onderscheidende software zorg draagt voor de administratieve en financiële gang van zaken bij onze onderneming en die van onze klanten. Het contact met Minox is altijd uiterst prettig, je wordt voor zover een eventueel probleem dat toelaat, direct geholpen, veelal met hulp op afstand zijn alle zaken wel op te lossen, er wordt praktisch meegedacht en vooral geen gedoe met langdurige wachtrijen, er wordt altijd oplossingsgericht gewerkt via de kortst mogelijke route. Ook is het zeer prettig dat men je kent en weet wat voor specifieke zaken er bij ons bedrijf dan spelen, en altijd op een gespreksmanier van mens tot mens.

Welke toegevoegde waarde heeft Minox voor jouw organisatie? Wij werken al met Minox vanaf de DOS periode, voor zover we dat in datum kunnen terughalen, eind tachtiger, begin negentiger jaren. Een samenwerking in de gewone zin van het woord kun je het al niet eens meer noemen, vriendschap komt eerder op die plaats, zolang kennen we elkaar al.

Over Apuls Cijfers & Advies: Een administratie- en belastingadvieskantoor dat alle administratieve en fiscale zaken voor de MKB ondernemer verzorgt. Bij Apuls staat al meer dan 20 jaar de gezonde relatie met de cliënt centraal. Wij tellen uw cijfers en geven eerlijk advies voor de beste bedrijfsresultaten. Met een team van meer dan tien medewerkers is Apuls uw partner voor het voeren van verschillende fiscale en financiële diensten.

Directieleden Gerard van der Ploeg en Nanne van der Veen kennen door hun jarenlange ervaring de knelpunten van ondernemers. Uw bedrijfsresultaten zijn van groot belang voor de strategie binnen uw onderneming. U moet kunnen vertrouwen op heldere feiten. Vanuit deze kennis willen wij u graag adviseren en begeleiden. Voor ons telt dat u tevreden bent over het eindresultaat. Naast verwerking van uw administratie kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van bedrijfsadvies, fiscaal advies, salaris zaken, online boekhouden, jaarrekeningen en interim management.

Contact: Apuls Cijfers & Advies