Minox

Menu

De Kleijne & Janssen BV

Terug

“Wij bevelen Minox al jaren aan bij onze relaties.”

Welke toegevoegde waarde heeft Minox voor jouw organisatie? Minox is een efficiënt, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk programma, waar wij als administratiekantoor, De Kleijne & Janssen B.V. al jaren gebruik van maken! Er is door de jaren heen al veel informatie over onze klanten vast gelegd. Het is voor ons als organisatie dan ook onmisbaar geworden.

De markt voor accountants en boekhouders is volop in beweging. In welke mate helpt Minox je met de veranderende situatie? Minox ontwikkelt zich goed op het gebied wat klanten tegenwoordig willen. Het moet zo efficiënt mogelijk zijn voor de klant en voor ons als kantoor direct inzicht kunnen geven in de financiële administratie. De vraag tussen de klant en de boekhouder wordt hiermee gehoord.

Hoe ervaar je het contact met en communicatie door Minox? Wij als klant worden door middel van nieuwsbrieven goed op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. De Webinars die regelmatig gehouden worden, zijn overzichtelijk en duidelijk te volgen. Hiermee krijgen wij inzicht in de ontwikkelingen en kunnen wij deze snel toepassen in onze praktijk.

Over De Kleijne en Janssen B.V.: Op zoek naar betrokken en eerlijke deskundigen? Wij geven full service advies en staan met beide benen op de grond. Al jarenlang ontzorgen en adviseren wij op een deskundige manier onze relaties, op zowel zakelijk en persoonlijk vlak. Maar wel met pit, want waar we voor staan, maken we waar. Dat betekent dat bij ons de klant centraal staat, dat wij kwaliteit leveren en toekomstgericht werken.

Contact: De Kleijne & Janssen