Minox

Menu

Florijn Administratie

Terug

“Gebruiksvriendelijk + vooruitstrevend + persoonlijk contact = Minox”

De toegevoegde waarde van Minox voor Florijn Administratie: Een gebruiksvriendelijk pakket, met legio mogelijkheden waarbij digitalisering een grote rol speelt. Ook voor klanten die zelf hun administratie willen voeren is Minox erg gebruiksvriendelijk.

Over de samenwerking met Minox: Minox is een pakket met vele mogelijkheden. Ze zijn vooruitstrevend, continue in ontwikkeling en versus andere spelers in de markt hebben ze in onze ogen de potentie om erg groot te worden. Een bedrijf met enthousiaste en vriendelijke medewerkers die altijd willen helpen. Je bent geen nummer.

Met het programma kunnen we zo geautomatiseerd mogelijk de administratie verwerken. Hierdoor kunnen we bedrijven ondersteunen op het gebied van ondernemen en ondernemers helpen een leven lang financieel gezond te zijn.

Over Florijn Administratie: Florijn Administratie maakt administratie leuk, praktisch en toegankelijk, zodat onze klanten, zonder zorgen over hun boekhouding, kunnen bouwen aan een financieel gezond bedrijf. Wij bezig met onze passie en onze klant met zijn passie!

Wij helpen (startende) zzp’ers en kleine zelfstandigen met hun administratie, belastingaangiftes en advies. Ook de salarisadministratie is mogelijk, dit besteden wij uit aan een betrouwbare partner.

Contact: https://www.florijnadministratie.nl/