Minox

Menu

Vandecijfers

Terug

“Cijfers liegen niet maar je moet ze wel begrijpen. Minox sluit goed aan bij deze visie”

De toegevoegde waarde van Minox voor Vandecijfers: Met het programma kunnen we zo geautomatiseerd mogelijk de administratie verwerken Hierdoor kunnen we bedrijven ondersteunen op het gebied van ondernemen en ondernemers helpen een leven lang financieel gezond te zijn.

Over de samenwerking met Minox: De klantenservice van Minox is erg persoonlijk en je merkt dat ze weten wie er belt. Dit maakt het ook makkelijk om snel te communiceren. Daarnaast is veel terug te vinden op de site. Dit is echter wel op een heldere manier geschreven zonder onnodig lange stukken tekst. Hierdoor worden er dus ook een hoop vragen al beantwoord zonder dat je lang aan het lezen bent.

Over Vandecijfers: Vandecijfers is de BFF (Best Financial Friend) voor iedere ondernemer die wil groeien. Een administratiekantoor dat deelt in jouw lief, leed en dromen. Een administrateur die je ondersteunt met raad en daad. Niet bang om te zeggen hoe het zit en met beide benen in de modder stapt om een handje te helpen… of je een schop onder je kont geeft, zodat je er zelf uit stapt!

Visie: “Money makes the world go round” en dat zal niet snel veranderen, ook niet in de toekomst. Bij Vandecijfers vinden wij het dan ook belangrijk dat onze klanten weten hoe geld werkt, omdat het kan bijdragen aan meer gelijkheid in de wereld. Met geld kan je immers meer doen dan het uitgeven, sparen of beleggen. Je kan geld voor jou laten werken, het gebruiken om kansen te benutten en om de wereld een beetje mooier te maken op jouw manier. Daarom werkt Vandecijfers voor ondernemers die willen groeien #putyourmoneywhereyourmouthis.

Door eerlijk te zijn over hoe we ons geld kunnen gebruiken. En vervolgens transparant te zijn waarvoor we het gebruiken, zorgt Vandecijfers voor de juiste informatie en inzichten om berekende keuzes te maken. Zo draagt goede administratie bij aan jouw winst (en dat is niet enkel financiële winst)!

Omdat administratie al ingewikkeld genoeg is, houdt Vandecijfers het kort, krachtig en correct. Niet te veel poespas, want dat leidt alleen maar af van de hoofdzaak.

Als organisatie kiezen wij er dan ook bewust ervoor om flexibel te blijven. Dat doen we door het inrichten van duidelijke aanspreekpunten en slimme automatisering, zodat onze klanten de aandacht en tools krijgen om te kunnen groeien. Vandecijfers ondersteunt ondernemers met alles dat nodig is om een leven lang financieel gezond te zijn; van winstplannen, verzekeringen en pensioenen. Zo kan jij, als ondernemer, het verschil kan maken waar het nodig is. Wel zo eerlijk, want dat doen wij ook! Vandecijfers streeft er naar om het full-service winstadvieskantoor van MKB Limburg te zijn. Een kantoor dat ondernemers helpt om zakelijk en privé een stevig fundament te leggen en de handen uit de mouwen steekt om mee te bouwen aan jouw dromen.

Contact: https://vandecijfers.nl/contact/