Menu

Software Tester / QA Lead

Bewezen en groeiende organisatie met een scale-up cultuur. Werken met (bèta) klanten en inspirerende collega’s. Zelf invloed hebben op productontwikkeling en klanttevredenheid. Bijdragen aan het breder inzetten van automated testing. Kans om naast je core taken zaken op te pakken die jouw interesse hebben en verder mee te groeien met de organisatie.

 

Onze visie

Business software in de cloud heeft de toekomst. Bij Minox geloven we dat de cloud disruptief is ten aanzien van hoe technologie de business kan ondersteunen. Communicatie tussen en binnen ondernemingen wordt steeds verder gedigitaliseerd en toepassingen worden geïntegreerd via koppelingen. Iedereen kijkt naar dezelfde informatie, welke in realtime beschikbaar is. Ook mobile op tablet of smartphone, bijvoorbeeld gevisualiseerd middels dashboards. Samenwerken wordt veel efficiënter. Er is een steeds hogere mate van automatisering mogelijk. Ondernemingen kiezen niet meer voor een ‘one size fits all’ software suite, maar stellen hun eigen software ecosysteem samen van applicaties die naadloos samenwerken en die naar hun wensen zijn in te richten. Wij geloven dat samenwerken en automatiseren altijd beter kan, en dagen onszelf en onze omgeving continu uit om dat te bereiken. We werken hiervoor ook nauw samen met onze klanten. Voor alles wat wij doen geldt dat de klant op 1 staat.

Wat doet Minox?

Accounting is in zo’n ecosysteem altijd een centraal onderdeel. Minox ontwikkelt en verkoopt al ruim 30 jaar ERP en accounting software in de Nederlandse markt. Sinds 2014 met een geheel nieuw product in de cloud. Minox ontwikkelt een FinTech oplossing: Cloud accounting met een focus op integratie in een ecosysteem van business software. We hebben in de cloud inmiddels de ‘must have’ accounting features aan boord. Nu is het tijd om mooie en innovatieve nieuwe features live te gaan brengen.

Minox heeft de ambitie, kennis en ervaring in huis om het slimmer en beter te doen dan de rest. We weten waar de markt behoefte aan heeft en hebben innovatieve ideeën. We geloven in de mogelijkheden van nieuwe technologieën en maken daar graag gebruik van. We hebben uitbreiding van ons team nodig om dit verder te realiseren.

De vacature

We zoeken een Software Tester / Quality Assurance (QA) Lead met administratieve ervaring en ervaring/affiniteit met het testen van software. QA is de cruciale schakel tussen onze development en vrijgave naar de markt. Test strategieën uitwerken (waarbij waar mogelijk geautomatiseerd testen wordt ingezet), test scripts maken, en het vinden en analyseren van bugs behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ben je vanaf het begin betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe features of koppelingen, en werk je nauw samen met de Product Owner, het Development team, Customer Support, koppelpartners en (bèta) klanten.

Je hebt affiniteit en/of ervaring met de volgende zaken:

Administratieve diensten / accountancy (met daarnaast ervaring en affiniteit met IT)

OF

Software testen

Spreekt dit je aan, en heb je de juiste kennis en ervaring? Ben je proactief ingesteld, kwaliteitsgericht en neem je je verantwoordelijkheid waar die je toebehoort? Wij bieden een functie waarin je zult samenwerken in een team van zeer enthousiaste en bevlogen collega’s. Je krijgt de kans om een cruciale rol te vervullen binnen een dynamische omgeving waarbij klanten op 1 staan. Waar je mening gewaardeerd en gehoord wordt, en je een driver kunt zijn voor veranderingen.

Onze cultuur & de impact die je kunt hebben

Binnen Minox heerst een scale-up cultuur. Minox bestaat al ruim 30 jaar en heeft enkele duizenden tevreden klanten. We zijn dus geen startup met de bijbehorende onzekerheden, ontbrekende technologie visie en basics die nog niet op orde zijn. We zijn ook geen corporate, met legacy technology, trage veranderprocessen en politics. We zijn een bewezen en groeiende organisatie, waarin we op een professionele manier zeer klantgericht werken aan producten van deze tijd. Waarin veel goed gaat, maar er ook veel dingen nog beter kunnen. En waar we als team de ambitie hebben om continu te verbeteren. We zijn groot genoeg om echt impact te hebben in de markt, maar ook klein genoeg dat je als individu binnen onze onderneming echt impact kunt hebben op onze producten, processen en technologiekeuzes. We zoeken daarom iemand die zijn mening durft te geven en openstaat voor feedback. Iemand die zichzelf en het team blijft ontwikkelen, en zo meegroeit met de organisatie.

Met een stevige klantenbasis, een goed product, en gezonde cijfers, zijn er voor Minox veel kansen om door te groeien in de bestaande business. Maar ook om nieuwe kansen te verkennen. In de wereld van FinTech biedt cloud accounting vele nieuwe mogelijkheden. We zoeken iemand die vanuit zijn/haar eigen perspectief ook graag meedenkt over hoe we business value kunnen genereren. Iemand die open staat voor werken in een omgeving die zich continu aanpast aan zulke kansen. Spreekt dit je aan? Dan gaan we graag met je in gesprek en lichten we toe hoe wij naar de toekomst kijken.

Onze passie & manier van werken

We hebben een passie voor fantastische producten die onze klanten blij maken. We werken middels agile scrum en lean. En met moderne tools zoals JIRA, Confluence, en Slack.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure is bij ons kort. Graag ontvangen we je CV ovv ‘vacature Software Tester / QA Lead’. Als we een mogelijke match zien nodigen we je uit voor een gesprek met onze CEO: Hessel Kuik (39). In dit gesprek leren we elkaar kennen en horen we graag meer over jouw passies, successen en mislukkingen. Zien we in dit gesprek de fit met het team en de functie, dan krijg je de kans je kunnen te tonen aan onze Product Owner en een Customer Support Consultant, met wie je kunt sparren over onze business. We horen graag waar je enthousiast van wordt en waarom. Zijn we ervan overtuigd dat we samen de toekomst tegemoet moeten gaan, dan doen we je direct na dit gesprek een voorstel. We kunnen dus in een paar dagen rond zijn.

Wat bieden wij jou?

Mail je sollicitatie naar werkenbij@minox.nl

Profiel